Всі категорії
Додати товар

Alterna крем стайлінг для укладки локонів anti-frizz multi-styling air-dry balm

700 грн
Опис

Багатофункціональний бальзам для волосся.

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Multi-Styling Air-Dry Balm

Призначення: розгладження, стайлінг, фіксація

- Надає волоссю природного блиску;
- Скорочує час сушіння волосся на 25%;
- Надає хвилястому волоссю чітку текстуру та форму;
- Має легкий ступінь фіксації;

Багатофункціональний бальзам для надання волоссю текстури, гладкості та блиску з екстрактом чорної ікри має кремоподібну текстуру, яка більше підійде щільним або жорстким прямим або хвилястим волоссям, оскільки забезпечить його потрібним зволоженням і живленням, а також надасть локонам красивий зовнішній вигляд і поліпшить їх форму.

Бальзам являє собою не тільки як засіб для укладання волосся, але також володіє властивостями, що доглядають за волоссям, завдяки яким робить його більш слухняним, м'яким і блискучим. Кокосова олія, рослинні компоненти та екстракт чорної ікри чудово живлять, пожвавлюють і зволожують тьмяне та пошкоджене волосся, при цьому скорочуючи час сушіння волосся на 25%. Бальзам ідеально підійде неслухняному волоссю.

Альтерна Багатофункціональний бальзам для надання волоссю текстури, гладкості та блиску з екстрактом чорної ікри не містить таких шкідливих компонентів: SLS/SLES (Sodium Lauryl Sulfate/Sodium Laureth Sulfate), парабенів, фталатів, DEA/TEA та синтетичних барвників. Не тестується на тваринах. Виробництво не завдає шкоди довкіллю. Ідеально підходить для пошкодженого, сухого, прямого, хвилястого, кучерявого, жорсткого та ослабленого волосся. Безпечний для фарбованого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
mariana_p
mariana_p
Супер-продавець
Львів
76% виконаних замовлень
Була