Всі категорії
Додати товар

Мус для укладання волосся екстрасильної фіксації tico professional stylistico extreme fix

225 грн
Опис

Опис
Характеристики
відгуки 0
Питання — відповідь 0
Мус для волосся екстра сильної фіксації STYLISTICO EXTREME FIX — професійний щільний, густий мус для надання об'єму волоссю, фіксації динамічних форм і створення креативних укладок. Не склеює й не обтяжує волосся. Ідеально підходить для укладання волосся всіх типів і створення об'ємних зачісок. Має екстрасильну фіксацію й надійно фіксує зачіску. Може використовуватися на сухому та вологому волоссі.

Мус для волосся легко наноситься й покриває волосся еластичною плівкою, яка робить його пластичним і податливим без обважнення. Особливий комплекс з догляду в складі мусу для волосся надає волоссю об'єм, шовковистість, еластичність, природний блиск, полегшує розчісування, а також нейтралізує статичний заряд волосся.

Продукт має приємний нейтральний аромат. Не залишає слідів на волоссі та легко видаляється з волосся за допомогою гребінця.

Особливості використання мусу для укладання волосся STYLISTICO EXTREME FIX:

добре струсити балон перед вживанням;
для надання об'єму нанести невелику кількість продукту руками на прикореневу частину вологого (не мокрого) волосся. Укласти волосся за допомогою фена, спрямовуючи потік повітря від кінців до коріння;
Для моделювання зачіски та фіксації локонів розподілити рівномірно на всій довжині вологого волосся невелику кількість продукту. Після цього розпочати укладання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл