Всі категорії
Додати товар

Фінішний крем для волосся larry king hair care a social life for your hair, 30 мл

520 грн
Опис

Оригінал з Англії
Новий, без затестів, не відкривався
Об'єм — 30 мл
Отриманий у жовтні 2023 року
Батч-код — 302315

Цей насичений атласний фінішний крем, номінований на подвійну нагороду, підходить для будь-якого типу волосся. Використовуйте його, щоб приборкати будь-що: від пишних кучерів до дуже тонкого волосся, що розчиняється, незалежно від того, довге у вас волосся або коротке, пряме або кучеряве. Це ідеальний продукт для всіх. Використовуйте його, щоб згладити, підкреслити, надати блиску, текстури або приборкати волосся.
Зроблено у Великобританії.

Спосіб застосування: Видавіть невелику кількість засобу розміром із горошину на долоню й вставте в руки, як крем для рук, потім нанесіть на сухе волосся, щоб надати чіткості та блиску, підкреслити локони. Додайте трохи на вологе волосся на середню довжину і на кінчики та висушіть феном, щоб створити ідеальний полірований вигляд. Або, ще краще, додайте невелику кількість на щойно вимите вологе волосся і просто дайте висохнути на повітрі.

Cостав: Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Lanolin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myristyl Myristate, Squalane, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Tapioca Starch, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Creatine, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Silk, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Limonene, Dehydroacetic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Linalool, Benzoic Acid, Alpha-isomethyl Ionone, Citral.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл