Всі категорії
Додати товар

Шипучий "вітамін с плюс" у таблетках nutriplus

269 грн
Опис

Натуральний і смачний апельсиновий смак у зручній формі шипучої таблетки. Засіб, якому можна довіряти! Вітамін С впливає на стабільність імунної системи, прискорює регенерацію ран, а також посилює дію інших вітамінів - A, B1, B2, B5, E та фолієвої кислоти. Вітамін С допомагає подолати стрес, знижує рівень холестерину, покращує роботу печінки, регулює згортання крові, впливає на синтез низки гормонів, що регулюють процеси кровотворення та нормалізує проникність капілярів. Аскорбінова кислота сприяє засвоєнню кальцію, посилює обмін речовин, бере участь у синтезі колагену, який необхідний зростання клітин тканин, кісток і хрящової тіла. Кожна шипуча таблетка містить: Вітамін С (аскорбінова кислота) - 1000 мг - 1111% добової норми Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) - 25 мкг - 125% добової норми Цинк (у вигляді сульфату цинку) - 10 мг - 91% добової норми Потрійний ефект - 1 таблетка покриває ваші щоденні потреби у вітаміні С + вітаміні D + цинку.

Інструкція По ЗастосуваннюРекомендований щоденний прийом: дорослим рекомендується вживати по 1 таблетці на день, розчиненої в 200 мл води.

Склад

Бікарбонат натрію, сорбіт, лимонна кислота, натуральний ароматизатор, бета-каротиновий барвник, яблучна кислота, поліетиленгліколь, сукралоза. Sodium Bicarbonate, Sorbitol, Citric Acid, Natural Flavor, Beta- Carotene Color, Malic Acid, Polyethylene Glycol, Sucralose. УВАГА: Не перевищуйте рекомендовану щоденну норму використання. Цю добавку не слід використовувати як заміну різноманітного харчування та здорового способу життя. Зберігати в недоступному для дітей місці. Це не ліки. Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням. Обробляється на виробничій лінії, яка також обробляє продукти, що містять рибу, соєві боби, молоко, яйця та молюсків.

Цинк (Cinco)
Цинк сприяє профілактиці жіночої безплідності, регулює функцію яєчників, утворення ендометрію та перебіг вагітності. Протягом усієї вагітності цинк впливає на розвиток плода та відповідає за профілактику генетичних збоїв у формуванні тканин, особливо головного мозку, кісток.

Вітамін С (Vitamin C)
Зміцнює імунітет, має потужний антиоксидантний ефект і звільняє організм від вільних радикалів, необхідний організму для протидії сильним стресам. Знижує тиск, тому дуже корисний для гіпертоніків, захищає організм від впливу куріння. Для зовнішності його цінність безперечна – він бере участь у продукуванні колагену, а отже – необхідний підтримки пружності та молодості шкіри.

Вітамін D (Vitamin D)
Головне завдання – забезпечувати хорошу засвоюваність організмом кальцію, чим запобігає розвитку остеопорозу. При дефіциті вітаміну D кісткова тканина з часом стає пористою, а жінку починають непокоїти неприємні симптоми – слабкість, зниження працездатності, м'язові судоми. Цей елемент також знижує рівень фосфору, що позитивно позначається на зовнішньому вигляді волосся та шкіри. Контролює роботу імунної, серцево-судинної, ендокринної, гормональної, нервової систем. Зокрема, підтримує рівень вродженого імунітету; виконує роль гормону (D-гормон), що регулює вуглеводний обмін, тобто безпосередньо пов'язаний із питаннями схуднення. Має протизапальну, протипухлинну, імуномодулювальну ефективність, уповільнює процеси старіння, наповнює енергією. Добре впливає на зір, концентрацію та пам'ять.

Калорії
Калорії — це кількість енергії, яка виділяється при розщепленні їжі організмом. Їжа, потрапляючи в наш організм, розщеплюється, виділяючи певну кількість калорій.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари