Всі категорії
Додати товар

Shiseido колаген питний у порошку на 21 день

1500 грн
Опис

Виробник: Японія.
Вжити до 07.2024

Той самий рибний низькомолекулярний колаген у порошку, який чудово засвоюється організмом і максимально спрямовує свою дію на шкіру.

Колаген і гіалуронова кислота — це складові частини наших клітин , що саме вони відповідають за пружність і зволоженість шкіри . З віком , після 30 років їх вироблення в організмі сповільнюється , а після 40 практично припиняється , у результаті чого шкіра стає сухою, тендітною і втрачає пружність.
Суміш Shiseido, крім колагену морського походження і гіалуронової кислоти, містить цераміди, вітамін C, запатентовані антивікові інгредієнти: брусниця і плоди амли, а також екстракт насіння полуниці.

Низькомолекулярні препарати колагену і гіалуронової кислоти здатні засвоюватися організмом і заповнювати недолік власних ресурсів , тому японки приймають колагенові добавки, як вітаміни, місяцями.

При регулярному тривалому (від 2 місяців) прийомі поліпшується стан шкіри, нігтів і волосся, шкіра стає менш сухий і більш пружною, в якості приємного побічного ефекту — поліпшення рухливості суглобів.

Одна упаковка 126г (на 21 день).

Денна доза ( 6 г ) містить:

колагену 5000 мг (з риб)
гіалуронової кислоти 1 мг

Спосіб застосування: щодня по 1 столовій ложці, можна розчинити порошок у воді , напої або йогурті.

Харчова цінність [на порцію (6 р)]
Енергія: 22 ккал.
Білок: 5,4 м, ліпіди: 0 г, вуглеводи: 0,1 г,
сольовий еквівалент: 0,06 г, вітамін С: 100 мг,
колаген: 5000 мг, гіалуронова кислота: 1 мг

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allapolove
allapolove
Кам'янське
80% виконаних замовлень
Була