Всі категорії
Додати товар

Immune 4. вітаміни для імунітету

325 грн
Опис

Immune4 — одна з кращих американських біодобавок, підвищують природну захист клітин людського тіла від пошкодження небезпечної мікрофлорою і вільними радикалами. Всі активні компоненти препарату володіють потужними антиоксидантними, імуностимулюючими і знезаражувальними властивостями.

Immune4 від California Gold Nutrition — вітамінно-мінеральний комплекс для активізації імунітету. Він містить чотири діючі речовини: вітаміни С і D, мікроелементи цинк і селен. Виробник не включає до складу препарату сою, ГМО, арахіс, горіхи і глютен. Продукт виготовляють без застосування компонентів тваринного походження, що робить його привабливим для вегетаріанців і веганів. Харчова біодобавка відрізняється високим ступенем засвоюваності та ефективності. З допомогою однієї капсули можна повністю задовольнити добову потребу організму в таких біологічно активних речовин, важливих для імунної системи. Кількість рослинних капсул в упаковці — 60 штук.

Вітамін С відповідальний за виробництво організмом особливих з'єднань, які здійснюють боротьбу з патогенними бактеріями та вірусами. Також він стимулює функцію лейкоцитів і пригнічує запальні процеси.

Вітамін D усуває збої в діяльності імунної системи, зменшує алергічні прояви і є безцінним помічником для людей з аутоімунними розладами, полегшуючи їх стан.

Мікроелемент цинк не допускає ослаблення природного захисту організму, особливо в періоди сезонних інфекцій; допомагає швидше впоратися з уже наявними респіраторним захворюванням.

Мікроелемент селен покращує роботу головного органу, що контролює діяльність імунної системи — вилочкової залози, а ще прискорює одужання хворих на грип.

Immune4 сприяє протистоянню організму збудників різних інфекційних захворювань (вірусів, бактерій, грибків)

Рекомендації по пременению:
по одній капсулі 1-2 рази на день під час вживання їжі. Бажана попередня консультація лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elisabeth311
elisabeth311
Тернопіль
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари