Риб'ячий жир (Омега-3 DHA і EPA) - це продукт, який є джерелом поліненасичених омега-3 DHA і EPA. Риб'ячий жир має в своєму складі вітаміни: А, Д, кальцій, залізо, марганець, бром, магній і йод. Поліненасичені жирні кислоти групи омега-3, це те найцінніше, що входить до складу даного продукту. Ці кислоти запобігають розвитку серцево-судинних захворювань, знижують ризик атеросклерозу, покращують кровообіг, зменшують тромбоутворення, благотворно діють на роботу серця, перешкоджають виникненню і розвитку аритмії. Кислоти знижують запальні процеси, сприяють кращому живленню тканин всього організму. Поліненасичені жирні кислоти омега-3, що містяться в риб'ячому жирі, дуже впливають на поліпшення концентрації при напруженої розумової роботи. Позитивний вплив риб'ячого жиру на організм незаперечні, він зміцнює нервову систему, покращує стан слизових оболонок (як зовнішніх, так і внутрішніх), покращує роботу печінки, знижує розвиток раку молочної залози, яєчників і товстої кишки. Риб'ячий жир корисний при важких роботах (як фізичних, так і розумових), в сезон застуд і вірусів. Особливо його потребують діти та підлітки, люди з ослаблих імунітетом і які відчувають будь-якої стрес.
Рекомендації щодо застосування:
По 1 капсулі в день з їжею або без їжі.
Інші інгредієнти:
З риби желатинові капсули (желатин, гліцерин, вода) і вітамін Е.
Містить рибу (сардини, анчоуси, макрель) та похідні сої.
Не містить:
Молока, яєць, ракоподібних, горіхів, арахісу, пшениці, кукурудзи, клейковини, солі, крохмалю, цукру або дріжджів.
Риба з Перу та Чилі.
Попередження:
Вагітні або годуючі жінки, хворі на хронічні захворювання, люди похилого віку, люди віком до 18 років, ті, хто приймає ліки за рецептом (наприклад: для розрідження крові) проконсультуватися з лікарем перед прийомом продукту.
Не використовувати, якщо пломба зламана або відсутні. Зберігати у прохолодному, сухому місці.
Неправильні умови зберігання, такі як вплив прямого сонячного світла, висока температура та вологість, можуть призвести до деградації продукту з часом.