Залізні рибки Moller з Омега-3. 36 штук дітей за три роки і дорослих норма
вживання 2 желейної рибки в день. Смаки: фруктовий, маліновий, цитрусовий.
Приймати риб'ячий жир потрібно на початку їжі, а не "до" чи "після" неї. І не
можна приймати на голодний шлунок.
Цінність риб’ячого жиру.
Рибячий жир є цінним продуктом харчування, джерелом корисних жирних кислот
Омега 3, а також вітамінів А, Д, Е. є засобом запобігання атеросклерозу,
інфаркту та інсульту. Жирні кислоти Омеги 3 важливі і незамінні для росту та
розумового розвитку дітей. Вони регулюють імунну систему, підвищують захист
від інфекцій і зменшують ризик аутоіммуних захворювань. Цінність риб'ячого
жиру підтверджена клінічними дослідженнями та багаторічними практиками для
наступних категорій людей:
Хворі на серцево-судинні хвороби.
-жінки під час вагітності;
- Діти для гармонійного розвитку;
-при автоімунних захворюваннях, зокрема, червоної будяки;
- Для зменшення смертності від усіх причин.