Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Шу пуер «лао бан чжан» 2008 року.

599 грн
Опис

На ринку китайського чаю, Лао Бан Чжан (ЛБЧ) відомий як король шу Пуера. Аромат неймовірно сильний, складний та багатий смак.

🍵Смак, аромат: 🍵

Чай наділений м'яким, витриманим смаком та зігріваючим, медитативним впливом. Відновлює запас сил, знімає втому і напругу, розслаблює. Букет готового чаю зрілий, округлий, горіхово-хлібної тональності. Смак м'який, міцний, шовковистий, солодкуватий, з тонкою горіховою гіркуватістю. Аромат глибокий, спокійний, теплий. Приємний, бархатистий післясмак.

Пуер є тонізуючим засобом. Шу Пуер «Лао Бан Чжан» По силі впливу на організм його можна порівняти з сильними енергетиками. Він покращує увагу та концентрацію, а також прояснює думки, тому буде корисним тим, хто займається розумовою працею. 

Корисні властивості пуера оцінили не тільки  у Китаї, а й у всьому світі. Сучасні вчені підтвердили сприятливий вплив напою на склад крові. Регулярне вживання чаю дозволить знизити рівень «поганого» холестерину та послужить профілактикою хвороб судин та серця. Він може стати незамінним продуктом для діабетиків, оскільки зменшує відсоток вмісту цукру в крові. Ще чай пуер справляється з очищенням організму. Він позбавляє шлаків і токсинів, чистить печінку і налагоджує роботу селезінки та жовчного міхура. 

🍃Пийте тільки якісний чай та будьте здорові🍃

Ціна:💰 599 грн.

🎁Замовляй та отримуй додатковий сюрприз🎁

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець