Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вітамінний комплекс osteocare кальцій, магній, вітамін д3, цинк єгипет

300 грн
Опис

Склад і форма випуску 1 таблетка містить кальцію 400 мг (кальція карбонату 1000 мг), магнію 150 мг (магнію гідроксиду 372 мг), цинку 5 мг (цинка сульфату 22 мг) і вітаміну D 2,5 мкг (холекальциферолу 100 МО); Фармаокологічна дія — регулювальний обмін кальцію, що заповнює дефіцит цинку, заповнює дефіцит магнію, що заповнює дефіцит вітаміну D, заповнює дефіцит кальцію. Кальцій бере участь у формуванні та функціонуванні опорно-рухового апарату; магній — у регуляції метаболізму кальцію, зростанні та мінералізації кісток, спільно з вітаміном D підтримує кістковий гомеостаз. Вітамін D необхідний для абсорбції й утилізації кальцію, він стимулює синтез ДНК в остеоцитах, гальмує функції остеокластів і уповільнює процеси інволюції кісткових тканин. Фармакодинаміка Прискорює мінералізацію кісткової тканини та зрощування переломів, підтримує нормальний стан кісток, зубів, серця, м´язів, нервів.

Показання:
Профілактика остеопорозу (зокрема в клімактеричного періоду, у старечому віці), корекція порушень метаболізму кальцію під час вагітності та годування грудьми, у період реконвалесценції, прискорення загоєння переломів кісток, швидкий ріст у дітей у пубертатному періоді, активні заняття спортом, брак кальцію в дієті.

Протипоказання Гіперкальціємія.

Побічні дії Не виявлені.

Спосіб застосування та дози Всередину, до або під час їжі, ковтають, не розжовуючи, запиваючи водою. По 1 табл. 2 рази на добу.

Умови зберігання препарату Остеокеа При температурі не вище 25 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Паковання 30 таблеток.

Виробництво Єгипту

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tracolka
tracolka
Супер-продавець
Кіцмань
76% виконаних замовлень
Була