Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Omega-3 from fish oil омега-3 з риб'ячого жиру 60 капсул у баночці

365 грн
Опис

КРАТКЕ ОПИСАННЯ, ПОКАЗАННЯ:
сприяє очищенню стінок судин від надлишку холестерину, запобігаючи утворенню «холестеринових бляшок». Нормалізує артеріальний тиск. Забезпечує нормальне функціонування головного мозку та зорових органів, підвищує мінеральну щільність кісток, зміцнює серцево-судинну й імунну системи, сприятливо впливає на стан шкіри, волосся й нігтьових пластин.

ОБЪЕМ:
60 капсул по 500mg

СОСТАВ:
Активні компоненти на 1 капсулу (500 mg)/active ingredients for 1 capsule (500 mg): риб'ячий жир/fish oil (500 mg).
Допоміжні компоненти/other ingredients: капсула/softgel capsule (желатин/gelatin, гліцерин/glycerin, вода/pure water).

Омега-3 — найкраще джерело EPA (ейкозапентаєнової кислоти) і DHA (докозагексаєнової кислоти), які виконують роль будівельного матеріалу для клітин організму та сприяють підтримці оптимальної ваги. Омега-3 кислоти «очищають» стінки судин від надлишку холестерину, запобігаючи утворенню «холестеринових бляшок». Покращують в'язкість крові та нормалізують артеріальний тиск. Зміцнюють стінки судин, роблячи їх еластичними. Омега-3 кислоти захищають від ризику розвитку атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інсульту, інфаркту міокарда, тромбозу. Омега-3 в рази збільшує опірність організму до інфекцій і стимулює імунітет. Омега-3 жирні кислоти необхідні для функцій мозку та очей. Вони швидко забезпечують приплив енергії для передавання імпульсів (сигналів від нейрона до нейрона), що дає змогу в рази підвищити здатність сприймати й запам'ятовувати інформацію. Завдяки Омега-3 мозок починає працювати ефективніше в будь-якому віці. Омега-3 сприяє виробленню «гормону щастя» серотоніну та зменшує симптоми депресії. Як потужний антиоксидант Омега-3 не дає змогу активним формам кисню руйнувати мембрани клітин шкіри. Риб'ячий жир сприяє нормалізації рівня жиру в печінці, захищає суглоби від зношування, покращує їх рухливість, зміцнює кістки, підвищує постачання кисню до м'язів.

Рекомендации:

по 1 капсулі двічі на день під час їди

Терміни та умови зберігання:

зберігати 3 роки від дати виготовлення в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури до 20 °C і відносної вологості не більш ніж 75%

Попередження:

підвищена чутливість до компонентів добавки дієтичної, у період вагітності та годування груддю

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
hatalia777
hatalia777
Луцьк
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари