Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Омега-3 плюс єгипет omega - 3 plus

400 грн
Опис

Склад і форма випуску: у кожній капсулі міститься риб'ячий жир - 1000 мг (містить мінімум ейкозапентаєнової кислоти (EPA) 13% і докозагексаєнової кислоти мінімум (DHA) 9%)і масло зародків пшениці (лінолева кислота 52 - 59%) - 100 мг.

Омега-3 кислоти покращують роботу серцево-судинної системи, нормалізують тиск, знижують рівень вмісту холестерину, зменшують ризик інсульту та інфаркту, гальмують старіння шкіри, борються з дерматитами і захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання, доглядають за суглобами, сповільнюючи розпад колагенових волокон суглобового хряща, перешкоджають запальних процесів в суглобах і зв'язках, покращують роботу нервової системи, пам'яті і функціонування мозку в цілому, підтримують імунну систему, зменшують проявів алергії, покращують кровообіг, а також стимулюють репродуктивну систему.

Крім омеги 3, в даному препараті міститься ще і масло зародків пшениці - це багатий і природне джерело вітаміну Е, який захищає масла від окислення. Крім того, вітамін Е запобігає утворенню токсичних продуктів окислення, утворених з ненасичених жирних кислот.

Головне, що в даному препараті немає додатково вітамінів А і Д (як у звичайному риб'ячому жирі і "омегах" багатьох інших виробників), передозування яких може призвести до небажаних і небезпечних наслідків.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikavinkler
vikavinkler
Волочиськ
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари