Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Нутрикомплекс для краси нігтів, волосся...

649 грн
Опис

💜Комплексна дієтична добавка на основі рослинних екстрактів, вітамінів та мінералів, працюючи на клітинному рівні, сприяє відновленню зсередини природної краси і здоров’я шкіри, волосся та нігтів.Натуральні антиоксиданти захищають від вільних радикалів та протидіють старінню. Комплекс амінокислот і вітамінів сприяє виробленню власного колагену і кератину, що є основними структурними компонентами шкіри, волосся та нігтів. Мінерали допомагають підтримати їх здоровий стан.

Основна дія:
💜Покращує пружність і еластичність шкіри, сприяє зменшенню зморшок, заломів і тонких ліній. Робить тон обличчя свіжішим і сяючим зсередини.
💜 Допомагає регулювати діяльність сальних залоз, зменшуючи прояви як підвищеної жирності шкіри, так і сухості, яка супроводжується лущенням та відчуттям стягнутості.
💜Благотворно впливає на шкіру з куперозом, поступово зменшуючи його прояви та супутню чутливість шкіри.
💜Протидіє випадінню волосся, покращує його зростання, густоту. Добре впливає на покращення товщини і щільності стоншеного та пошкодженого волосся.
💜 Укріплює нігті, робить їх здоровими, міцними та еластичними. Позбавляє від розшарування, ламкості та крихкості.

‼️НЕ містить ГМО, глютену, сої, солі, барвників, наповнювачів, підсолоджувачів, консервантів.

➡️L-лізин - незамінна амінокислота, відома своїм противірусним впливом. Але, крім успішного застосування лізину в лікуванні вірусу герпесу, цей компонент відіграє важливу роль у синтезі колагену. Покращує стан шкіри, робить її більш пружною, зменшує глибину зморшок, надає обличчю свіжого вигляду. Сприяє зупиненню випадіння волосся (у т.ч. при андрогенній алопеції та на фоні нестачі заліза), а також стимулює ріст волосся. Допомагає у відновленні пошкодженого волосся.

➡️L-пролін – є основним компонентом колагену, допомагає шкірі залишатися пружною та еластичною, покращує її регенерацію та оновлення клітин епідермісу.При випадінні волосся найчастіше використовують комбінацію амінокислот: L-лізин + L-пролін. Також ця комбінація впливає на покращення товщини та щільності стоншеного волосся.

➡️МСМ (MSM, метілсульфонілметан) – одне з найбагатших природних джерел органічної сірки з високою біодоступністю. Сірку називають «елементом краси»: достатнє її надходження до організму допомагає зберегти здоров'я шкіри та нігтів, блиск волосся. Також МСМ сприяє виробленню власного колагену, підтримуючи молодість шкіри.

➡️Екстракт хвощу польового – джерело кремнієвої кислоти, яка присутня в рослині в колоїдній, водорозчинній формі. Сприяє укріпленню і покращенню структури волосся, нігтів та шкіри. Зменшує набряки (у т.ч. під очима), є природним очисником судин, регулює дренажну функцію лімфатичної системи та обмінні процеси організму.
.....

60 капсул - 649 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aljocsh
aljocsh
Київ
40% виконаних замовлень
Була