Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3 ☘️☀️☘️iherb☘️☀️☘️в краплях для немовлят , дозування 400

240 грн
Опис

☘️☘️☘️☀️Вітамін D3 з ☀️☘️☘️☘️від California Gold Nutrition, в краплях для немовлят , дозування 400 IU

💧 Чистии‌ вітамін☀️ D3☀️ для немовлят і для дітеи‌ старшого віку на🥥 кокосовоиї оліі‌ 🥥 - інших інгредієнтів в складі немає❗❗❗

🌿🌸 Сприяє підтримці імунноі‌ системи і розвитку кісток.
🌿🌸 Важлива поживна речовина для засвоєння кальцію.
❌ Не містить спирт, глютен, ГМО, сою.

👶 Вітамін D для немовлят рекомендується з тієі‌ причини, що немовлята, як правило, не отримують достатньо вітаміну D з інших джерел.

🌞🌞🌞Якщо дитина повністю або частково перебуває на грудному вигодовуванні. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до відлучення від грудей, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші на день або (у віці старше 12 місяців) цільного коров’ячого молока.
Або відповідно по рекомендації педіатра.

🌞🌞🌞Якщо дитина п’є менше ніж 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) на день.

Рекомендоване застосування для немовлят віком до 12 місяців: додавати 1 краплю щодня до суміші, молока, соку або інших продуктів.

💥💥💥Ціна 240грн💥💥💥

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари