Всі категорії
Додати товар

Нормалізація кислотно-лужного балансу

710 грн
Опис

DR. LEISSER BASENPULVER

Для нормального кислотно-лужного балансу

З біологічної точки зору наше тіло є лужним: ми на 80% складається з основ і лише на 20% з кислот. Кислотно-лужний баланс в організмі сам по собі добре збалансований, але баланс може бути серйозно порушений в короткостроковій перспективі неправильними харчовими звичками або односторонніми дієтами, стресом, нікотином і надмірним вживанням алкоголю: надмірне споживання м'яса або швидкі дієти призводять до справжнього викиду кислоти в організмі, з яким йому доводиться мати справу.

Власне значення pH нашого тіла становить від 7,35 до 7,45 і, отже, знаходиться в злегка основному діапазоні. Наше тіло може швидко й ефективно регулювати кислотно-лужний баланс за допомогою дихання, нирок і крові та використовувати його як буферну зону. Іншим важливим буфером є наша сполучна тканина, яка зберігає надлишок кислоти та робить її нешкідливою. З медичної точки зору досі залишається суперечливим питання про те, чи дійсно хронічна гіперацидність впливає на інші захворювання, але припускається, що багато скарг викликані гіперацидністю.

Що сприяє гіперацидності:
куріння, стрес, недостатнє вживання рідини та деякі ліки сприяють гіперацидності. Цілеспрямована дієта з великою кількістю фруктів і овочів розвантажує організм.

Основні електроліти нейтралізують надлишок метаболічних кислот, магній сприяє електролітному балансу, а мікроелемент цинк також бере значну участь у регуляції кислотно-лужної рівноваги.
Крім того, базовий порошок містить багато інших мінералів і вітамінів, щоб задовольнити наші щоденні потреби в мікроелементах.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
demch...
demchenkodiana
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари