Всі категорії
Додати товар

Lake avenue nutrition, біотин, 5000 мкг, 120 вегетаріанських капсул

550 грн
Опис

Біотин від Lake Avenue Nutrition - це потужний каталізатор вітамін для шкіри, волосся і нігтів. Бере участь у багатьох процесах організму без побічних ефектів. Водорозчинний вітамін, один з восьми вітамінів групи В іноді званий вітаміном Н або В7. Вживання даного препарату в достатній кількості, покращує обмінні процеси в організмі, допомагає нормалізувати нервову систему, оздоровити кістковий мозок і всі слизові
оболонки організму.
Біотин природним чином присутній у багатьох продуктах, таких як: м'ясо, морська риба, яєчні жовтки, молоко, м'ясо птах, бобові, цільне зерно і пивні дріжджі. Він допомагає в метаболізмі вуглеводів, жирів і білків, і в якості коферменту забезпечує життевий тонус і енергію. Це один з агентів, який перетворює їжу в енергію шляхом перетворення жирів і вуглеводів в глюкозу, а білки в амінокислоти. У зв'язку з його роллю у виробництві глюкози, сприяє нормалізації цукру в крові.
Біотин як біологічна добавка рекомендується для лікування людей з діабетом. Біотин також може впливати на організм на м'язовому рівні, допомагаючи захищати i розвивати м'язи і тканини. Він відновлює цілісність м'язів, покращуючи їх силу і зростання. Біотин допомагає зменшити біль в суглобах, колінах і м'язах, яка може бути при запаленнях. Випадання волосся, подразнення шкіри, грибок або екзема - симптоми дефіциту біотину.
Дослідження показали, що 100 мг вітаміну в день може запобігти втраті волосся і покращити його зростання. Найпоширеніший себорейний дерматит у новонароджених, один з показників, який викликаний дефіцитом біотину.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари