Всі категорії
Додати товар

Колаген гідролізований із магнієм, вітаміном, гіалуроновою кислотою deliplus

799 грн
Опис

Колаген у порошковій формі зі смаком лимона
Головна корисна властивість — зовнішнє омолодження. Речовина впливає на фібробласти, після чого вони виробляють більше волокон, що вимагаються. Як наслідок, поліпшується зовнішній вигляд шкіри, процеси старіння істотно сповільнюються. Також білок має корисні властивості:

Є будівельним матеріалом для шкіри, рухового апарату тощо.
Приймання колагеновмісних препаратів допомагає підвищити еластичність шкіри, зробити зморшки меншими, налагодити травлення.
Колагенові пептиди позитивно позначаються на стані суглобів, якості сну, процесі зниження ваги.
Компонент підвищує вологість шкірного покриву. Волога розподіляється клітинами, завдяки чому шкіра підтягується, поліпшується контур обличчя. Також це сприяє прискореному загоєнню ранок, подряпин.
Користь колагену в тому, що він захищає волосся від зовнішніх негативних впливів, усуває посічені кінці, надає волоссю блиск і робить його густішим, перешкоджаючи випаданню.
Компонент нормалізує гормональний фон, робить суглоби здоровішими, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Колаген для жінки може бути особливо актуальним під час схуднення. Він прекрасно допомагає у разі позбавлення зайвої ваги. За правильного застосування він допомагає скинути кілька зайвих кілограмів завдяки розгону метаболізму. Вживаючи по 1 ст. ложці добавки щодня, можна за 3 місяці знизити вагу на 4,5 кг. Як бачите, дія на організм виявляється різноманітною.

Антропогенний колагеновий компонент (природний) є в кістках і суглобах. У процесі численних досліджень вчені з'ясували, що в разі додаткового приймання препаратів в організмі істотно поліпшується стан суглобів і сухожиль, стають міцнішими кістки. Людина позбавляється болю в будь-якому положенні, включно з ходьбу, підійманням об'єктів і їх перенесенням. Для хворих на артралгію і хворих на біль у колінах приймання цього препарату — оптимальне рішення.

Для організму людини, що не має проблем із опорно-руховим апаратом, вживання колагеновмісних добавок також приносить користь — знижується ризик погіршення стану суглобів.

У разі суглобових хвороб рекомендується вживати від 2 грамів/добу, поступово збільшуючи дозу до 5-7 грамів/добу. Тривалість курсу — 3 місяці. Для профілактики остеопорозу можна вживати 5 грамів/добу на протягування 12 тижнів.

Ще один момент, ніж корисний колаген — це поліпшення стану шкіри, а також уповільнення процесів її старіння. Приймаюча його людина має молодший вигляд, а її шкіра змінюється:

Стає еластичнішою,
У вікових жінок зморшки стають меншими. Згідно з проведеним дослідженням вживання колагеновмісних препаратів дає дивовижний ефект на 1-3 місяці,
Відбувається загальне оздоровлення шкірного покриву, зникають дерматити, акне, запалення,
Зникає шорсткість шкіри.

Виробник: Deliplus (Іспанія), 250 г

Будь ласка, уточнюйте наявність перед оформленням замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари