Всі категорії
Додати товар

Вітамінно-мінеральний комплекс екомед світанок 30 мл

124 грн
Опис

Функціональний продукт фітоконцентрат Світанок – натуральний засіб рослинного походження для регенерації гепатоцитів та нормалізації функцій печінки.
У фітоконцентраті Світанок найкращим чином поєднується дія всіх груп засобів, які впливають на печінку та жовчовивідні шляхи, він збільшує секрецію жовчі та допомагає її виходу в дванадцятипалу кишку (жовчогінну дію), покращує метаболізм клітин печінки (гепатопротекторна дія), допомагає дія). Крім того, має виражений антиоксидантний ефект.
Світанок помітно сприяє регенерації гепатоцитів та нормалізації їх функцій, чим забезпечує нормальне функціонування печінки у всіх випадках, навіть при значних токсичних факторах (гострі та хронічні отруєння, сепсис, хіміотерапія, токсичні ураження тощо), посилює до верхньої межі детоксикацію. . Як результат – швидко зменшуються явища інтоксикації (слабкість, діарея, блювання або нудота, зниження апетиту та ін.), досягається протиалергічна дія (особливо при алергіях на ліки та зовнішні алергени).
Клінічно підтверджено, що фітоконцентрат Світанок забезпечує нормалізацію функцій печінки при всіх її захворюваннях та при ураженнях організму важкими токсичними речовинами, також корисний для нейтралізації побічних дій ліків синтетичного походження. Очищаючи організм, не виводить корисних речовин (вітамінів, мінералів тощо) на відміну адсорбентів, що дозволяє, у разі потреби, проводити тривалий курс лікування.

Спосіб застосування та дози

Профілактичний курс дорослим по ЗО – 40 крапель на півсклянки води за 20 хвилин до їди або через 20 хвилин після їди один – два рази на день. Курс –3 тижні. Повторний курс – після двотижневої перерви.
У терапевтичних цілях, за призначенням лікаря може бути призначене індивідуальне дозування: один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води.
При вираженій дискінезії жовчовивідних шляхів та при жовчно-кам'яній хворобі рекомендується починати зі зменшеної дози (на 50%) з поступовим її нарощуванням на 5 крапель на день до необхідної.
Дозування для дітей: Світанок приймають з розрахунку 1 крапля препарату на 1 кг ваги дитини і добову дозу, яку ділять на 2 прийоми і розводять теплою водою кожні 5-10 крапель на столову ложку води.
Додаткова інформація: Для випаровування спирту з фітоконцентартів рекомендуємо накапати їх у добре теплу воду або гарячу чашку і почекати 2-3 хвилини - спирт випарується.
Помутніння розчину або поява осаду не говорить про псування чи втрату активності препарату.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари