Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, пептиди гідролізованого колагену з вітаміном c, тип 1 і 3....

950 грн
Опис

🌞 🍀California Gold Nutrition, пептиди гідролізованого колагену з вітаміном C, тип 1 і 3 🌞 🍀
250 таблеток.

✔️ У наявності ціна актуальна, торга немає.

Гідролізований колаген + вітамін C від California Gold Nutrition
Містить пептиди гідролізованого колагену типу I та III
Плюс вітамін С (у формі аскорбата кальцію)
Підтримка здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і незалежні перевірки
Гарантия 100% Gold Guarantee.

Колаген — це основний структурний білок сполучних тканин, що відповідає за підтримання їхньої міцності, еластичності та гнучкості. Гідролізований колаген і вітамін C від California Gold Nutrition забезпечують організм пептидами колагену I та III типів, які підтримують здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток.

Переваги колагену
Колаген є основним будівельним матеріалом для різних сполучних тканин*. Як харчову домішку він забезпечує організм сировиною, необхідним для підтримки міцності, здоров'я та цілісності тканин організму, включно зі шкірою, суглобами та кісткою. здоров'я волосся й нігтів. Наш спеціально оброблений колаген із великої рогатої худоби та ферментативно гідролізований (розщеплений) на амінокислотні пептиди, що забезпечує оптимальне засвоєння й біодоступність.

Гідролізований колаген і вітамін C від California Gold Nutrition містить унікальні, клінічно досліджені, гідролізовані низькомолекулярні пептиди колагену, а також вітамін C як аскорбат кальцію в одній зручній добавці. Не містить глютену, ГМО та сої.

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 6 таблеток на день натщесерце, принаймні за 1 годину до або через 2 години після їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника. Уникайте приймання з іншими продуктами, що містять білок, позаяк вони можуть перешкоджати засвоєнню колагену.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Гідролізовані пептиди побутового колагену, Вітамін C (у формі аскорбата кальцію)

Інші інгредієнти
Стеаринова кислота, магнію стеарат, діоксид кремнію.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюсків та ракоподібних, деревних горіхів, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Запах і колір можуть відрізнятися. Зміна кольору є нормальним і неминучим явищем. Може відбуватися розшарування таблеток. Це нормальне явище, оскільки таблетки не мають покриття.

Паковання має подвійний захист від розкриття: зовнішню термоусадкову плівку та внутрішню захисну плівку для збереження свіжості. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C.

👉 Оплата на карту Приват Банка или Монобонка.
Налаштованим платежимом висилаю після передоплати вартості доставки в обидві сторони.
Доставка НП, укріпу.
Укрісла тільки після повної оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари