Всі категорії
Додати товар

Limitless woman max вітаміни та мінерали, бад добавка для жінок

550 грн -4% 530 грн
Опис

Мультивітамінний комплекс для жінок. У складі мінерали та мультивітаміни з 26 ключовими елементами, що допомагають підтримувати жіноче здоров'я та красу. Рекомендована доза – одна таблетка на день.

Цей комплекс створений спеціально для жінок і завдяки складу компонентів спрямований на ефективну підтримку жіночого здоров'я. Багато зовнішніх факторів агресивно впливають на організм, викликаючи передчасне старіння. Прийом мультивітамінного та мінерального комплексу для жінок Лімітлес сприятиме ефективному запобіганню віковим змінам та порушенням функціональних систем організму.

Складається з основних елементів, які потрібні організму:

Вітамін А: Допомагає підтримувати зір, свіжість шкіри та запобігати таким пухлинам, як рак грудей або шийки матки.

Вітамін C: Допомагає зміцнити імунітет організму та збільшує засвоєння заліза.

Вітамін Д: Вітамін D збільшує засвоєння та використання кальцію в кістках та в організмі людини в цілому.

Вітамін Е: Один із вітамінів, що підтримують здоров'я шкіри та шкіри, оскільки він захищає шкіру від шкідливих променів.

Вітамін B12 Вітамін B-12 (кобаламін) - це водорозчинний вітамін, який відіграє важливу роль в утворенні червоних кров'яних тілець, метаболізмі клітин, неврологічної функції та виробництві ДНК.

Вітамін B6: Підтримує імунну систему у виробництві імунних клітин

Вітамін B7: Важливий для здоров'я шкіри, волосся та нігтів, а також важливий для обміну речовин в організмі. Вітамін B9: або фолієва кислота: Він працює на побудову клітин, а також відіграє роль у запобіганні нейрональних аномаліям у плода.

Залізо Залізо є важливим компонентом гемоглобіну, який становить еритроцити.

Кальцій: Важливий для побудови кісток та запобігання остеопорозу

Показання:

- сприяє підтримці жіночого здоров'я у різні періоди життя;
- сприяє захисту від стресу;
- запобігає появі передчасних ознак старіння;
- забезпечує додаткову підтримку кістково-хрящової тканини.

Склад: Кожна таблетка містить: вітамін А 1050 мкг; Вітамін C 75 мг; Вітамін Д3 25 мкг (1000 МО); Вітамін Е 15.8 мг; Вітамін K 50 мкг; Вітамін B1 1,1 мг; Вітамін B2 1,1 мг; ніацин 14 мг; Вітамін B6 2 мг; Фолієва кислота 400 мкг; Вітамін B12 6 мкг; Біотин 40 мкг; Пантотенова кислота 15 мг; Кальцій 200 мг; Залізо 18 мг; фосфор 20 мг; Йод 150 мкг; Магнію 100 мг; Цинк – 8 мг; Селен 18 мкг; Мідь 0,5 мг; Марганець 1.8 мг; Хром 35 мкг; Молібден 50 мкг; Хлориди 72 мг; Калій 80 мг.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари