Всі категорії
Додати товар

Магній + б6 ostrovit mg+b6 90 таблеток

189 грн
Опис

OstroVit Mg + B6 - це діюча харчова добавка для щоденного використання. В її основі лежить два найважливіші елементи: цитрат магній та вітамін B6. Дане поєднання необхідне людям, які займаються фізичною активністю та силовими видами спорту, особливо у прохолодну пору року та під час виснажливих тренувань.

Магній – це головний мінерал для нашого серця. Він необхідний для правильного функціонування всіх процесів організму. Він бере участь у передачі нервових імпульсів, у роботі серцево-судинної системи, він покращує роботу серцевого м'яза, і так само її постачання кров'ю. Крім того він покращує формування кісткової тканини та бере участь в енергетичних процесах організму.

Вітамін В6 - дуже важливий для нашого організму, він покращує синтез білка та амінокислот, нормалізує роботу ЦНС, а також позитивно впливає на обмін речовин. Крім того, він діє як антиоксидант та покращує стан організму в стресових ситуаціях. Додавання В6 посилює роботу магнію і сприяє його кращому засвоєнню на 20%. нервову систему.

Вітамін B6 покращує засвоєння та ефект магнію на 20%.
Вітамін B6 покращує синтез амінокислот
Магній захищає від негативних наслідків стресу.
Магній відіграє важливу роль у зберіганні енергії в м'язових клітинах.
Склад в 1 порції (3 таблетки):

Магній : 375 мг

Вітамін B6 - 5 мг

Інгредієнти

Магній цитрат - магній, гідрохлорид піридоксину (вітамін B6), наповнювачі: фосфат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, протилежні агенти: солі магнію жирних кислот, діоксид кремнію.

Застосування Mg + B6 

Приймати одну порцію(3 таблетки) перед сном.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sport-hub
Sport-hub
Київ
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари