Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Вітамін d3 для дітей

279 грн
Опис

Рекомендований для використання в якості дієтичної добавки у раціоні харчування дитини як додаткове джерело вітаміну D3 для профілактики його дефіциту.

Основна дія вітаміну D3 та негативні наслідки його дефіциту:

Сприяє зміцненню імунітету. При адекватному надходженні вітаміну D3 в організм зменшується захворюваність на ГРВІ, в тому числі на грип.

Допомагає засвоєнню фосфору і кальцію в організмі, підтримує міцність кісток та зубів.

Сприяє нормальному росту скелета і м'язів, формуванню правильної постави. При дефіциті вітаміну D3 зменшується м'язова сила, погіршується хода і здатність тримати рівновагу. У маленьких дітей використовується для профілактики рахіту.

Вітамін D3 покращує когнітивні (пізнавальні) здібності: впізнавання і осмислення нової інформації, здатність до навчання, мислення, увагу, пам'ять, мовлення, координацію між розумовою і руховою активністю. При дефіциті вітаміну D3 збільшується ризик розвитку ряду захворювань: атопічного дерматиту, псоріазу, цукрового діабету I типу, серцево-судинних захворювань, ожиріння.

Переваги: Вітамін Д саме у формі холекальциферолу (Д3) рекомендований усіма світовими професійними організаціями педіатрів.Форма випуску (краплі), зручна для використання навіть у зовсім маленьких дітей – не потрібно вміти ковтати капсули.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize