Всі категорії
Додати товар

Now foods, uc-ii, 60 рослинних капсул

980 грн
Опис

Опис
Здоров'я суглобів
З неденатурованим колагеном типу II
Допомагає підтримувати комфорт і функціонування здорових суглобів
Аквамін ТГ
UC-II
Харчова добавка
Без ГМО
Кошерний продукт
Загальне здоров'я
Сімейне підприємство, засноване в 1968 року
Має реєстрацію GMP
Хрящ — це одна з основних сполучних тканин тіла, що забезпечує гнучкість і підтримку суглобів. Неденатурований колаген типу II є основним структурним білком хряща, який відповідає за його міцність і витривалість під час розтягування. UC-II®, отриманий із хряща грудної клітки курки, являє собою запатентовану форму неденатурованого (чистого) колагену типу II, який працює з імунною системою та підтримує здоров'я суглобів. Клінічні дослідження на людях показали, що лише одна капсула (40 мг) UC-II® на день може сприяти підвищенню комфорту суглобів, а також їхньому здоров'ю та гнучкості.

Рекомендації щодо застосування
Вживайте по 1 капсулі щодня перед сном на порожній шлунок.

Інгредієнти
Гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), діоксид кремнію й хлорид калію (стабілізатор).

Під час виробництва не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, сою, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP, де виробляється обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження
Попередження. Тільки для дорослих. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю, приймання ліків або за наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природно змінювати колір.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Кальцій (з Aquamin® TG) 80 мг 8%
Стандартизований курячий хрящ UC-II®*
(містить 10 мг загального колагену, включно з неденатурованим колагеном типу II) 40 мг †
Aquamin® TG (мінерали, отримані з морських водоростей) (рід Lithothamnium) (рослина повністю) 250 мг †
÷ Добова доза не визначена.
** Колаген марки UC® з неденатурованим колагеном типу II (патенти США 7,846,487, 7,**********,926 і патент EPO EP1435906B1: патент 119 CA 2459981C та патент Японії JP 4800057482).

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари