Всі категорії
Додати товар

Doctor's best, глюкозамін хондроїтин, мсм + ucii, 90 рослинних капсул

1100 грн
Опис

Опис
Science Based Nutrition™
Підтримувальна доза, яку легко ковтати
OptiMSM®
Підтримує здоров'я суглобів
Неденатурований колаген типу II
Харчова добавка
Без ГМО
Не містить глютену
Не містить сої
GCM + UC-II® — це унікальне поєднання чотирьох поживних речовин для підтримки суглобів: Глюкозамін, хондроїтин, МСМ та інгредієнти UC-II®4. Було виявлено, що невелика кількість UC-II® (40 мг) сприяє комфорту суглобів, що дає змогу компанії Doctor's Best створювати менші за розміром капсули, які легше ковтати, що ми називаємо «підтримувальною» дозою. Подвійні сліпі плацебоконтрольовані клінічні дослідження показали, що добова доза домішки UC-II® в 40 мг безпечна та ефективна для підтримки комфорту в суглобах.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 3 капсули на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

Інгредієнти
Гіпромелоза (вегетаріанська капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

Містить молюсків (панцирі крабів і креветок).

Попередження
Перед початком застосування під час вагітності, лактації, а також за наявності будь-яких захворювань або в разі вживання медикаментів від діабету, глаукоми або варфарину треба проконсультуватися з лікарем. Не призначений для застосування особами до 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари