Всі категорії
Додати товар

Капсули the nue co skin hydrator добавки для підвищення пружності та еластичності шкіри

650 грн -31% 450 грн
Опис

Оригінал. В упаковці, не відкривалися.
Термін придатності травень 2024 р.
30 капсул

Гладка, зволожена, пружна шкіра – у капсулі.
З віком природний ліпідний бар'єр нашої шкіри руйнується, тому згодом шкіра стає менш еластичною. SKIN HYDRATOR робить саме те, про що говорить: глибоко зволожує завдяки суміші гіалуронової кислоти, гідролізованого колагену та заспокійливого алое віра. Зміцнення шкірного бар'єру та підвищення вироблення колагену, а також підтримка здоров'я шкіри зсередини.

Для кого цей препарат:
- всі типи шкіри: від чутливої до схильної до висипів, від жирної до сухої
- всі вікові групи
- всі гендери

Як використовувати:
- приймати по 1 капсулі щодня вранці під час їжі

Що дає:
✔ Зволожує шкіру + зберігає рівень вологи

Гіалуронова кислота природно виробляється в організмі, але з віком її рівень знижується. Приблизно 50% гіалуронової кислоти є у вашій шкірі, де вона утримує воду для збереження природного рівня вологості. SKIN HYDRATOR заповнює запаси гіалуронової кислоти, яка, як доведено, робить шкіру зволоженою на 21% за 60 днів.

✔ Розгладжує + підтягує дрібні зморшки

Ми додали гідролізований колаген (пептиди колагену) у SKIN HYDRATOR, оскільки він легко засвоюється організмом. Потім він починає працювати, щоб підтримувати природне вироблення колагену та заповнювати втрачені кераміди, відновлюючи ліпідний бар'єр шкіри, а також розгладжуючи та ущільнюючи колір обличчя, надаючи йому вологий та зволожений вигляд. Тонкі лінії здаються зменшеними на 18% за 60 днів.

✔ Захищає ліпідний бар'єр шкіри

Здоров'я шкіри пов'язане зі здоров'ям вашого ліпідного бар'єру, особливо з наявністю керамідів. Коли ліпідний бар'єр порушується, це може призвести до втрати води та пошкодження структури шкіри, що може призвести до акне, екземи, сухості та зморшок. До складу SKIN HYDRATOR входять клінічно вивчені фітокераміди, які відновлюють шкірний бар'єр та утримують вологу.

✔ Підвищує еластичність шкіри

Екстракт виноградних кісточок та вітамін С повні антиоксидантів та найбільш ефективні при спільній роботі. Кожен інгредієнт захищає шкіру від зовнішніх агресорів, які викликають пошкодження шкіри та призводять до ознак старіння, таких як зморшки та втрата еластичності. Відновлюючи та підтримуючи ліпідний бар'єр шкіри, SKIN HYDRATOR допомагає підтримувати здоров'я шкіри на глибшому рівні, поповнюючи кераміди всередині та захищаючи від подальшого пошкодження шкіри зовні. Еластичність шкіри збільшується на 26% за 60 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари