Всі категорії
Додати товар

Solgar, вітамін d3 (холекальциферол), 125 мкг (5000 мо), 100 капсул

700 грн
Опис

Опис
Компанія заснована в 1947 року
125 мкг (5000 МЕ)
Підтримує здоров'я кісток і зубів
Підтримка здоров'я імунної системи
Без ГМО
Без глютену, пшениці та молочних продуктів
Харчова добавка
Вітамін D необхідний для засвоєння кальцію, який допомагає підтримувати здоров'я кісток і зубів. Вітамін D також сприяє здоров'ю імунної системи. Вітамін D3 в цьому продукті являє собою ту ж форму, яку організм виробляє, коли наша шкіра зазнає впливу сонячного світла. З віком наш організм може менш ефективно виробляти цю важливу поживну речовину. Цей засіб випускається у формі наповнених жиром капсул для оптимального засвоєння та розчинення.

Рекомендації щодо застосування
Як харчову домішку для дорослих вживати по одній (1) капсулі на день (бажано під час їди) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інгредієнти
Соєва олія, желатин, рослинний гліцерин, кукурудзяна олія.

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження
Перед застосуванням харчових добавок під час вагітності, годування грудьми, приймання будь-яких препаратів або за наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій треба припинити вживання і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішньої захисної плівки немає або пошкоджена.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції:  1 капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін D3 (у формі холекальциферолу) 125 мкг (5000 МЕ) 625%
СН — добова норма

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize