Всі категорії
Додати товар

Lake avenue nutrition, комплекс вітамінів групи b високої ефективності дії, 30 рослинних капсул

475 грн
Опис

Опис
Комплекс вітамінів групи B високої ефективності дії от Lake Avenue Nutrition
Містить усі 8 вітамінів групи B
Сприяє виробленню енергії та здоров'ю нервової системи*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)

Є 8 вітамінів групи В, кожен із яких допомагає організму, сприяючи виробленню ферментами важливих функцій. Комплекс вітамінів групи B високої ефективності дії от Lake Avenue Nutrition містить суміш усіх вітамінів групи В. Він підтримує вироблення енергії та здоров'я нервової системи*.

Користь вітамінів групи B

Вітаміни групи В — це незамінні поживні речовини, які відіграють важливу роль у роботі багатьох систем організму. Вони взаємодіють з ферментами, виконуючи безліч різних функцій: від отримання енергії з вуглеводів і жирів до розщеплення амінокислот і докладання кисню й енергоощадних поживних речовин у всьому організму*. Ці вітаміни допомагають підтримувати здоровий спосіб життя й особливо корисні для літніх людей, які здебільшого схильні до ризику дефіциту важливих вітамінів*.

Комплекс вітамінів групи B високої ефективності дії от Lake Avenue Nutrition містить усі 8 вітамінів групи В — В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3 (ніацин), В5 (пантотенова кислота), В6 (піридоксин), В7 (біотин), В9 (фолат) і В12 (кобаламін) — у формі рослинних капсул. За умови приймання згідно з рекомендаціями одного паковання продукту вистачає на 1 місяць.

Блог iHerb

Коротка інформація про вітаміни групи B

8 вітамінів групи B і їхня користь

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Тіамін (у формі тіаміну гідрохлориду), Рибофлавін (у формі рибофлавін-5-фосфату), Ніацин (у формі нікотинаміду та нікотинової кислоти), вітамін B6 (у формі піридоксину гідрохлориду та піридоксаль-5-фосфату), Фолат (у формі (6S)-5-міттетрагідролієвої кислоти, глюкозамінової солі), Вітамін B12 (у формі метилкобаламіну), Біотин (у формі d-біотину), Пантотенова кислота (у формі d-пантотенату кальцію), Холін (у формі дигідрогену цитрату холіну)

Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (рослинна капсула), дикальцій фосфат, аскорбіл пальмітат, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Формула з 5-MTHF (5-метилтетрагідрофолієва кислота) Quatrefolic®. Quatrefolic® — зареєстрована торгова марка компанії Gnosis S.p.A., Патент США No 7 947 662.

Під час виробництва не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, яке проходить незалежні перевірки та має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед увімкненням цієї або будь-якої іншої харчової добавки до раціону рекомендується проконсультуватися з медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовуйте, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці.

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Харчова цінність
Розмір порц

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари