Всі категорії
Додати товар

Doctor's best, 100% хелатований легкозасвоюваний магній з albion minerals, 100 мг, 240 таблеток

1000 грн
Опис

Опис
Science-Based Nutrition
100% хелатна форма з Albion Minerals
Сприяє підтримці здоров'я кісток, серця, нервової системи та м'язів
Біологічно активна добавка
Підходить для веганів
Не містить ГМО
Не містить глютену
Не містить сої

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 таблетки 2 раз на день або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога.

У складі магнію з високим ступенем всмоктування від Doctor's Best використовується запатентований органічний магній у хелатній формі, що забезпечує оптимальну біологічну засвоюваність і стерпність із боку шлунково-кишкового тракту. Він не накопичується в організмі та засвоюється краще, ніж оксид магнію.

Магній є важливим для організму мікроелементом, який, зокрема, допомагає клітинам виробляти метаболічну енергію, сприяє оптимальному функціонуванню нервової системи, допомагає м'язам правильно розслаблятися й забезпечує нормальне серцебиття. Доведено, що лізин і гліцин ефективно переносять мінерали, які полегшують всмоктування речовин у шлунково-кишкового тракту.

Підтримує здоров'я кісток, серця, нервової системи та м'язів. Сприяє підтримці нормального рівня магнію, який падає з віком. Вироблено з використанням запатентованого органічного магнію в хелатній формі, що забезпечує оптимальну біологічну засвоюваність. Містить магній, хелатно пов'язаний з амінокислотами (L-лізин і L-гліцин), що забезпечують високий ступінь засвоюваності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари