Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, пептиди гідролізованого колагену з вітаміном c, тип 1 і 3,...

820 грн
Опис

Гідролізований колаген із вітаміном C California Gold Nutrition
Пептиди гідролізованого колагену 1 і 3 типів із вітаміном C
Для підтримки здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Колаген — це основний структурний білок, що міститься в суглобах, кістках, шкірі, волоссі, нігтях та інших сполучних тканинах. Він відповідає за підтримання міцності, еластичності та гнучкості цих тканин у всьому організмі.

Комплекс гідролізованого колагену з вітаміном C от California Gold Nutrition містить унікальні, клінічно досліджені, гідролізовані ферментативним способом низькомолекулярні пептиди колагену та вітамін C.

Цей продукт містить основні будівельні блоки, необхідні для підтримки здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*. Під час приймання як харчову добавку забезпечує організм сировиною для підтримки міцності та цілісності його тканин*. Наш побутовий колаген отриманий з Аргентини та пройшов спеціальну обробку та ферментативний гідроліз (розщеплення) на складники амінокислотні пептиди для забезпечення оптимальної абсорбції та біодоступності.

Блог iHerb

Зв'язок із колагеном

Переваги добавок із колагеном

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 6 таблеток на день натщесерце принаймні за 1 годину до або через 2 години після їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника. Уникайте приймання з іншими продуктами, що містять білок, позаяк вони можуть перешкоджати засвоєнню колагену.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Гідролізовані пептиди бичого колагену, вітамін C (у формі аскорбата кальцію).

Інші інгредієнти
Стеаринова кислота, магнію стеарат, діоксид кремнію.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виробляється на підприємстві, яке проходить незалежні перевірки та має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Запах і колір можуть відрізнятися. Зміна кольору є нормальним і неминучим явищем. Може відбуватися розшарування таблеток. Це нормальне явище, оскільки таблетки не мають покриття.

Паковання має подвійний захист від розкриття: зовнішню термоусадкову плівку та внутрішню захисну плівку для збереження свіжості. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 6 таблеток
Порцій в пакованні: прибл. 42

Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 20
Білки 5 г < 1%**
витамин C (у формі аскорбата кальцію). 60 мг 67%
Натрій 20 мг 1%
Пептиди гідролізованого колагену 6 г †
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2,000 калорій на день.
† Добова норма не ви

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари