Всі категорії
Додати товар

Puritan's pride echinacea 400 mg 100 капсул

190 грн
Опис

Puritan's Pride Echinacea 400 mg це добавка, що містить екстракт конуса пурпурного кореня.
Зміцнює імунітет організму
Використовується в профілактиці простудних захворювань
Підтримує лікування інфекції
Підсилює фагоцитоз фагоцитарних клітин
Має протизапальну дію
Прийнято вважати, що цей рослинний лікарський препарат стимулює імунну систему. Попередні дослідження показують, що він може в основному впливати на неспецифічну захисну систему, тобто на імунну систему, незалежну від антигенів та антитіл, стимулюючу імунітет організму.

Передбачається, що додавання екстрактів пурпурного шипшини стимулює неспецифічну реакцію імунної системи організму і підвищує стійкість до бактеріальних і вірусних інфекцій.

Puritan's Pride Echinacea це біологічно активна добавка, яку можна використовувати як допоміжний засіб при лікуванні простудних і респіраторних інфекцій, а також як профілактичний засіб для зниження схильності хвороб в періоди підвищеної захворюваності. Препарат також буде корисний людям з низькою ефективністю імунної системи, які часто і легко піддаються вищезазначеним типам вірусних і бактеріальних інфекцій.

Рекомендації щодо застосування: дорослим приймати по одній (1) капсулі три-шість разів на день, бажано під час їжі. Капсули можна відкривати і готувати у вигляді чаю.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари