Всі категорії
Додати товар

Naturesplus, animal parade, tummy zyme з активними ферментами, цільними продуктами та...

895 грн
Опис

NaturesPlus, Animal Parade, Tummy Zyme з активними ферментами, цільними продуктами та пробіотиками, натуральний смак тропічних фруктів, 90 таблеток в формі тварин

Дитячі жувальні цукерки Tummy Zyme® Animal Parade® — це повноцінна натуральна ферментна добавка для підтримки травлення, яку люблять діти. Кожна кумедна жувальна цукерка у формі тварини, що має чудовий смак тропічних фруктів, містить високоактивні харчові ферменти, які допомагають перетравлювати та вивільняти білки, вуглеводи й жири. Ці потужні, але м’яко діючі на шлунок травні ферменти допомагають забезпечити надходження корисних поживних речовин з харчових продуктів у зростаючий дитячий організм, покращуючи здоров’я та травлення. Tummy Zyme Animal Parade підтримує здорове травлення багатою ферментами сумішшю цільних продуктів і живих пробіотиків.

Рекомендації щодо застосування

Як дієтичну добавку дітям від 4 до 12 років розжовувати по одній таблетці на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря. Розроблено як натуральний засіб для підтримки травлення.

Інші інгредієнти

Ксилітол, натуральний барвник, стеаринова кислота, лимонна кислота, натуральні ароматизатори, стеарат магнію та гуарова камедь.

Без штучних барвників і консервантів. Не містить основних алергенів, зазначених у законі США про маркування харчових алергенів і захист прав споживачів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари