Всі категорії
Додати товар

Комплекс для підтримки пам'яті force factor, forebrain, 30 капсул здоров'я мозку

770 грн
Опис

Опис
Опис
Ноотропний засіб із потужною дією покращує пам'ять, когнітивні здібності розумову діяльність&яскравість розуму
Містить клінічно вивчені основні інгредієнти
Приймати по 1 капсулі на день.
Харчова добавка
Розкрийте ваш потенціал (Unleash Your Potential®)
Розкрийте ваш потенціал (Unleash Your Potential®)

Здатність реалізувати свій справжній потенціал у житті зрештою залежить від ваших розумових здібностей. Незалежно від того, чи є ви спортсменом, студентом, працьовитим професіоналом, дідусем чи бабусею, ви, безсумнівно, хочете проявити свої когнітивні здібності на повну силу.

У світі, де кожна секунда на рахунку, а спогади важливі як ніколи, дуже важливо знайти для свого мозку найкраще — найвищу безмежну продуктивність наступного рівня. Максимальна наявність і усвідомленість, гостра пам'ять і рішуча сила духу — ось відмітні риси оптимальної роботи мозку.

Якщо ваша мета — мислити яскравіше, вчитися швидше або діяти більш послідовно, бувши на вершині своїх розумових здібностей, ефективний інноваційний ноотропний засіб, розроблений для забезпечення чудових когнітивних здібностей, може допомогти вам поліпшити роботу вашого мозку.

Вчені Force Factor® розробили три запатентовані суміші Forebrain®, щоб допомогти вам зберегти свою розумову перевагу. Ретельно відібрані інгредієнти преміумкласу в сумішах MemorySafeTM, ThinkUp AdvancedTM і BioBrain+TM працюють синергетично, допомагаючи вам повністю розкрити ваш потенціал (Unleash Your Potential® .).

NeuroScience потрійної дії

Для цієї розумної формули потрібна лише одна невелика капсула на день із потужними інгредієнтами, які забезпечують безліч переваг для здоров'я мозку.

Бакопа меньє (Bacopa monnieri) у суміші MemorySafeTM — це перевірена часом трава з Індії, яка допомагає поліпшити когнітивні здібності, поліпшити запам'ятовування та прискорити оброблення інформації для швидшого й ефективнішого прийняття рішень. Клінічні дослідження показали, що потужний екстракт червоного винограду із Сицилії під назвою COGNIGRAPETM може допомогти поліпшити пам'ять, зокрема виконавчі функції та навчання, а також поліпшити увагу, концентрацію та настрій.

zümXR®, форма кофеїну з тривалим вивільненням у суміші ThinkUp AdvancedTM, забезпечує чисту розумову енергію, концентрацію та усвідомленість, врівноважуючи адаптогенний вплив бакопи, допомагаючи зберігати зосередженість і уважність. До складу засобу також входить чудове джерело вінокіна під назвою ThinkamineTM разом із гуперзином А, натуральним екстрактом, який, як вважається, підвищує рівень ацетилхоліну в мозку, додатково підтримує пам'ять і пізнавальні здібності завдяки посиленню активності нейротрансмітерів.

Останній компонент Forebrain, BioBrain+TM з Bioperine®, був доданий для поліпшення засвоєння основних компонентів.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день під час сніданку.

Інгредієнти
Желатин, стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, діоксид титану, барвник жовтий 5 FD&C, барвник жовтий 6 FD&C.

Попередження про алергени. Виготовляється на обладнанні, за допомогою якого обробляються продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, ракоподібних, риб'ячий жир, деревні горіхи, арахісовий ароматизатор.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Тільки для дорослих.

Використовувати тільки за призначенням. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю, за наявності будь-яких захворювань або вживання рецептурних медикаментів треба проконсультуватися з лікарем. Не використовувати довше шести місяців. Зберігати в сухому та прохолодному місці. Берегти від впливу тепла, світла та вологи.

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитис

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари