Всі категорії
Додати товар

Natural factors, яблучний оцет, 500 мг, 180 капсул natural factors, ферментований яблучний оцет

530 грн
Опис

Опис
Харчова добавка
капсули, що легко ковтаються
Травлення й кровообіг
Чистота та ефективність гарантовані
Яблучний оцет має безліч корисних для здоров'я властивостей. Сприяє гарному кровообігу, покращує травлення і знижує накопичення жиру в організмі. Оптимізуйте своє здоров'я, приймаючи яблучний оцет у зручній формі капсул.

Сертифіковано Isura
Без ГМО: підтверджено документально ✔
Мас-спектрокометрія: виготовлено в лабораторії ✔

Рекомендації щодо застосування
Приймати 1-2 капсулы 3 раз на день або за приписом лікаря.

Інгредієнти
М'яка капсула (желатин, очищена вода), стеарат магнію (рослинного походження).

Не містить штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Керуванням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) США та Міністерством охорони здоров'я Канади.

Попередження
Перед застосуванням будь-яких харчових добавок під час вагітності, планування вагітності, годування груддю, під час приймання препаратів, наявності захворювань або підготовки до хірургічної операції треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка пошкоджена. Зберігати в сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

Відправлення від відповідальності
iHerb робить усе можливе для того, щоб зображення й інформація про продукцію були надані своєчасно та коректно. Однак іноді оновлення даних може відбуватися із затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції:  2 капсулы
Порцій в упаковці: 90

Кількість в 1 порції % від добової норми
Усього вуглеводів 1 г < 1%‡
Яблучний оцет (Malus pumila) (плоди) 1000 мг **
** Добова норма не визначена.
‡ Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари