Всі категорії
Додати товар

Еліксир для енергії

110 грн
Опис

Рекомендовано як тонізуючий, загальзміцнюючий засіб, який посилює працездатність і когнітивні здібності, підвищує імунітет та активізує обмінні процеси.

Склад активних компонентів:

Звіробою трава — зміцнює та тонізує організм на клітинному рівні, відновлює роботу центральної нервової системи та підвищує регенеративну здатність тканин, збільшує відтік жовчі, має в'яжучу і кровоспинну властивості.

Шипшини плоди — містять велику кількість вітамінів і мікроелементів, активізують обмінні процеси, сприяють зниженню тиску, покращують пам'ять, зміцнюють судинну стінку, мають жовчогінну та сечогінну властивості.

Родіоли рожевої корінь з кореневищами — відновлюють внутрішні резерви організму та підвищують витривалість, стимулюють роботу центральної нервової системи і підвищують загальний імунітет.

Елеутерококу корінь з кореневищами — тонізують центральну нервову систему, проявляють збудливий ефект, підвищують працездатність та стійкість до стресів, покращують когнітивні здібності.

Квітковий пилок — підвищує фізичну працездатність, тонізує та зміцнює організм, відновлює сили, проявляє антиоксидантну, регенеруючу та імуностимулюючу дії.

Левзеї корінь з кореневищами — зміцнюють організм, бадьорять, захищають від перенапруження і стресу, підвищують працездатність та витривалість організму.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари