Рекомендовано для підвищення гемоглобіну.
Застосовувати як загальнозміцнюючий засіб.
Склад активних компонентів:
Чорноплідної горобини (аронії) плоди — нормалізують зсідання крові, стимулюють жовчовиділення і активність шлункових ферментів. Високий вміст вітамінів Р і С допомагає зменшити ламкість капілярів та знизити рівень холестерину в крові.
Граната плоди — містять легкозасвоюване залізо, завдяки якому нормалізується рівень гемоглобіну в крові. Мають протизапальну і в'яжучу дії, сприяють формуванню еритроцитів, лейкоцитів і тромбоцитів.
Гречки плоди — зміцнюють судинну стінку, допомагають при гіповітамінозах, покращують стан сполучних тканин, покращують функціонування імунної, кровоносної систем і шлунково-кишкового тракту.
Чорниці плоди — проявляють антиоксидантну, ангіопротекторну дії. Чорниця являється багатим джерелом заліза та аскорбінової кислоти, яка сприяє його кращому засвоєнню.
Петрушки корінь — має спазмолітичну, протизапальну, сечогінну властивості. Містить безліч корисних мікроелементів, в тому числі залізо, що допомагає відновлювати сили, покращує процеси кровотворення.
Чорної смородини плоди — мають протизапальну, дезінфікуючу, імуностимулюючу властивості, підвищують рівень гемоглобіну в крові.
Горобини плоди — джерело вітамінів, сприяють підвищенню рівня гемоглобіну, стимулюють кровообіг і знижують холестерин в крові, виявляють протизапальну дію.
Суниці лист — покращує травлення, склад крові, підвищує гемоглобін, знижує артеріальний тиск, захищає від інфекцій.
Кропиви трава — збільшує кількість гемоглобіну та еритроцитів, знижує рівень цукру в крові, виявляє протизапальну дію, підвищує регенерацію слизових оболонок порожнини рота і шлунково-кишкового тракту.
Шипшини плоди — мають жовчогінну та сечогінну властивості, допомагають організму засвоювати залізо, отримане з їжею, містять велику кількість вітамінів, які покращують обмінні процеси в організмі