Всі категорії
Додати товар

The smurfs, жувальні таблетки для дітей від 3 років, 40 жувальних таблеток

605 грн -41% 360 грн
Опис

Опис
Виготовлено зі справжнього фруктового соку/пюре
Створений лікарями
1 млрд культур і пребіотик ФОС
Підтримує шлунково-кишковий тракт та імунну систему
Дієтична добавка
Без глютену та ГМО
Чудова формула: Пробіотики для травлення для дітей Smurfs містять 1 млрд пробіотичних культур з бацилус коагуланс (B. coagulans) і 250 мг пребіотика ФОС для підтримки шлунково-кишкового тракту подвійної дії. Ця пробіотична жувальна таблетка — це веселий і смачний спосіб підтримати імунітет дітей, оскільки травна система відіграє ключову роль у забезпеченні міцного захисту.

Рекомендації із застосування
Дітям від 3 років приймати по 1 жувальній таблетці. Нехай дитина повністю розжує, перш ніж проковтнути.

Інші інгредієнти
Сироп тапіоки, фруктова суміш (концентрат ананасового соку, концентрований яблучний сік, пюре з груш, персиковим пюре, концентрат апельсинового соку, сік маракуйї), пектин, тростинний цукор, натуральні ароматизатори, овочевий сік (барвник), лимонна кислота, цитрат натрію, екстракт листя стевії, фракціонована кокосова олія, карнаубський віск.

молока, сої, яйця, горіхів, риби, молюски, желатину, синтетичних барвників і ароматизаторів.

Попередження
Не призначено для дітей віком до 3 років. Використовувати тільки за призначенням і під наглядом батьків. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо дитина має будь-які захворювання або приймає будь-які препарати.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо захисна плівка під кришкою пошкоджена або відсутня.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари