Всі категорії
Додати товар

Nordic naturals, children's dha, жувальні таблетки з дгк, 600 мг омега-3, 30 таблеток

850 грн
Опис

Nordic Naturals, Children's DHA, жувальні таблетки з ДГК, зі смаком тропічних фруктів, 600 мг Омега-3, 30 жувальних таблеток

Шукаєте простий спосіб досягти того, щоб діти з радістю приймали риб'ячий жир щодня? Більше не шукайте. Наша відзначена нагородами лінія продуктів Children's DHA ™ відома як найсприятливіше для дітей джерело жирної кислоти омега-3 ДГК, що сприяє розвитку мозку, а ці смачні дитячі жувальні таблетки з ДГК без цукру не є винятком. Поєднання ефективності, чистоти та свіжості риб'ячого жиру Nordic Naturals омега-3 з яскравим і чистим фруктовим смаком кумедної жувальної таблетки означає, що діти будуть задоволені, а батьки ще більше.

З риби дикого улову. Чистий продукт. Сертифікат Friend of the Sea. Високоефективна тригліцеридна форма.

Кожна партія риб'ячого жиру від Nordic Naturals перевіряється незалежною сертифікованою лабораторією на наявність токсинів із довкілля, зокрема важких металів. Весь риб'ячий жир представлений у формі тригліцеридів і відповідає найсуворішим міжнародним стандартам чистоти та свіжості.

Рекомендації щодо застосування

1. Натисніть на верхню частину упаковки.

2. Продавіть жувальну пігулку крізь захисну фольгу.

3. Жуйте та насолоджуйтесь!

Дітям 2–6 років приймати по 1 жувальній таблетці на день або відповідно до рекомендацій лікаря або фармацевта. Жуйте та насолоджуйтесь! 

Жуйте та насолоджуйтесь!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари