Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Beastpink, pink drive, енергетик для жінок, 300 гр.

600 грн
Опис

BeastPink, Pink Drive, енергетик для жінок, 300 грамів

Pink Drive - це веганський стимулятор перед тренуванням, спеціально розроблений для активних жінок. Ми ретельно підібрали кожну з її складових, щоб вона надходила з якісних джерел і приносила бажаний ефект. Тому він виготовляється із комбінації з 4 сумішей, які дбають про спалювання жиру, концентрацію, поповнення енергії та, нарешті, але не менш важливе значення - життєву силу від рослинних екстрактів.

У Pink Drive ви знайдете в цілому 11 рослинних екстрактів, кожен зі своїми унікальними ефектами. The Green Energy Blend містить до 151 мг кофеїну в дозі виключно з рослинних джерел, таких як гуарана, зелений чай, зелена кава, ірба-мате або горіх Кола. Fat Burning Formula містить усі перевірені жироспалювачі, а саме L-карнітин, екстракт гіркого апельсина, який від природи багатий синефрином, а також екстракт виноградних кісточок і чорного перцю.

Pink Drive також містить перевірену комбінацію амінокислот L-цитрулін, бета-аланін та таурин. Вони є частиною суміші Focus Blend та Vitality Blend, в якій ви також знайдете екстракти кореня родіоли рожевої, сибірського женьшеню, а також буряка. Існує також комплекс вітамінів групи В, зокрема вітаміни В3, В6 та В12. Вони ефективно борються із втомою та виснаженням, оскільки сприяють метаболізму, який важливий для виробництва енергії, і позитивно впливають на нервову систему та імунітет.

Pink Drive - просто лідер у галузі сучасних та ефективних предтренувальних стимуляторів для жінок. Його мета - підштовхнути вас до максимальної продуктивності, роблячи таким чином вашу подорож до тіла мрії легшою та швидшою. Завдяки потужності рослинних джерел і поєднанню чотирьох додаткових сумішей, ви також відчуєте приплив енергії під час тренувань.

Pink Drive та його переваги

-Унікальний передтренувальний стимулятор, призначений для жінок.

-Містить 11 рослинних екстрактів.

-Багатий кофеїном виключно з рослинних джерел.

-Ви знайдете в ньому 4 суміші для спалювання жиру, концентрації, життєвої сили та енергії.

-Зменшує втому та виснаження.

-Підтримує імунітет і функціонування нервової системи.

-Також підходить для веганів.

Дозування

Змішайте 1 ложку (10 г) у 250 мл холодної води та випийте за 20 хвилин до тренування.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий