Всі категорії
Додати товар

Lotus massage pain killer лотос мазь для суглобів вбивця болю колоцинт 145 гр єгипет

570 грн
Опис

Мазь для суглобів від м'язового болю Колоквінт Вбивця болю 145 г Єгипет
Organica мазь Колоквінта (Колоцинта)

Це натуральний препарат, виготовлений з рослинних екстрактів, найбільш значущим з яких є екстракт трав'янистої рослини колоквінт. Вона росте в пустельних місцевостях серед пісків, на Середземноморському узбережжі Північної Африки. Плоди досить великого розміру, зелені з жовтими смужками, мають гіркий смак і володіють потужним цілющим ефектом для організму людини.

Показання:
- Протизапальний і протиревматичний засіб, використовують у разі болю в спині, колінах, плечах і шиї.
- Використовується спортсменами як мазь, що допомагає позбутися напруги після активних тренувань.
- Допомагає позбутися головного болю
- Допомагає позбутися болю в разі ішіасу, гострого артриту, подагри та хвороб суглобів
- Використовується як масажний крем для зняття м'язового напруження і втоми

Склад:
* свіжі плоди колоцинта,
* мускатний горіх,
* collis,
* екстракт фенхеля,
* екстракт кмину,
* екстракт евкаліпта,
* суміш гвоздичної та коричної олій,
* олія виноградних кісточок,
* екстракт м'яти перцевої.

Переваги:
Мазь колоквінта широко відома як потужний засіб для позбавлення від болю і лікування запалень у рекордно короткі терміни, чому сприяють її компоненти
- Свіжі плоди колоквінта: мають властивість перешкоджати запаленню, стимулюючи роботу лімфовузлів, тому мають позитивний ефект у лікуванні артриту та ревматизму.

- Мускатний горіх: ця рослина містить ефірні олії, що мають у складі до 98% метилсилікату, який стимулює вироблення простагландинів. Ефективна під час лікування больового синдрому та запалень.

- Collis: знижує швидкість руху лімфоцитів і хвороботворних клітин, має стійкий ефект сповільнення росту й розмноження хвороботворних клітин у разі запалень, виявляє цілющий ефект у разі подагри, а також допомагає в лікуванні гострого бронхіту.

- Екстракт фенхеля: містить комбінацію олій, що мають протисудомний і спазмолітичний ефект, знімає м'язову напругу після тривалих занять спортом.

- Екстракт кмину: містить ефірні олії, що надають позитивний ефект у разі спазмів м'язів.

- Екстракт евкаліпта: Містить безліч алкалоїдів, таких як цинеол і хінін, що надають цілющу дію під час лікування болю в м'язах і суглобах, дуже корисний у разі ревматизму.

- Суміш гвоздичної і коричної олій: Ці олії містять безліч корисних елементів, що активізують серцево-судинну систему і допомагають позбутися головного болю.

- Олія виноградних кісточок: має протизапальні властивості, зміцнює капіляри кров'яних судин, покращує кровотік, допомагає в лікуванні запалень.
- Екстракт м'яти перцевої: має властивість зменшувати біль, допомагає позбутися судом, заспокоює нерви, має позитивний ефект під час лікування м'язового і суглобового болю та ішіасу.

Більше товарів у нашому TG: Elsa Товари З Єгипту

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий

Схожі товари