Всі категорії
Додати товар

Calcium supplement caltare 600 дієтична добавка з кальцієм 600

130 грн -4% 125 грн
Опис

21st Century
дієтична добавка з кальцієм 600
Банка відкрита.
У банці 73 таблетки
Ціна 125грн за 73таблетки
Дійсні до 07/2025
Продаю, бо таблетки не підійшли мені через мою індивідуальну не переносимість даного препарату або якихось складників.
Опис:
Без глютену
Підтримує здоров’я кісток
Порівняно з комплексом Caltrate 600
Гарантована якість: продукт пройшов лабораторні випробування
Кальцій є важливим мікроелементом для підтримки здоров’я кісток. Крім того, кальцій важливий для підтримки м’язів і нервової системи. Споживання кальцію в необхідній кількості як частина здорової дієти, поряд із фізичними навантаженнями, може зменшити ризик остеопорозу протягом життя.
Рекомендації із застосування
Приймати в якості дієтичної добавки з кальцієм для дорослих по одній (1) таблетці під час будь-якого прийому їжі, двічі на день або за вказівкою лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

Попередження
Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, приймання препаратів, планування будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

Інші інгредієнти
Мальтодекстрин. Містить < 2 % наступних речовин: кроскармелози натрію, силікату кальцію, стеарат магнію, ПЕГ, полівінілового спирту, стеаринова кислота, діоксиду титану.

Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів або штучних ароматизаторів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари