Всі категорії
Додати товар

Force factor, somnapure, жувальні таблетки з мелатоніном, 5 мг, ягідний смак, 120 таблеток

635 грн
Опис

Опис
Нормалізація сну без наркотичних речовин
Допомагає засипати швидше
Дає змогу спати довше
Допомагає прокинутися відпочилим
Харчова добавка
Містить натуральні ароматизатори
Не викликає звикання
Проблеми зі сном?

Багатьом із нас складно отримати якісний сон, якого ми заслужуємо. Somnapure® — це безпечне й ефективне рішення, якому вже майже десять років довіряють безлічі чоловіків і жінок. Ця формула преміумкласу містить 10 мг мелатоніну, що не викликає звикання, який не змусить вас відчувати сонливість.

Дозвольте жувальним таблеткам Somnapure з чудовим смаком нагадати вам, що таке повноцінний омолоджувальний нічний сон, щоб ви могли повністю розкрити свій потенціал (Unileash Your Potential®).

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 жувальні таблетки за 30-60 хвилин до сну.

Інгредієнти
Цукор, тапіоковий сироп, очищена вода, цитрусовий пектин, лимонна кислота, цитрат натрію, середньоланцюгові тригліцериди, натуральний ароматизатор, яблучна кислота, рослинна олія, екстракт фіолетової моркви (як барвник), карнаубський воск.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Продукт призначений тільки для дорослих.

Попередження про алергени. Виготовляється на обладнанні, за допомогою якого обробляються продукти, що містять молоко, яйця, соєві боби, пшеницю, молюсків, риб'ячий жир, деревні горіхи та арахісовий ароматизатор.

Заходи безпеки. Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю, за наявності будь-яких захворювань, вживання рецептурних медикаментів або під час щоденного приймання продукту понад 4 тижні треба проконсультуватися з медичним працівником. Зберігати в сухому та прохолодному місці. Берегти від впливу тепла, світла та вологи.

Не вживати більш ніж 2 жувальні таблетки впродовж 24 годин. Під час приймання Somnapure® не можна керувати транспортними засобами або іншими механізмами та вживати алкоголь.

Розмір порції: 2 жувальні таблетки
Порцій в упаковці: 60

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари