Всі категорії
Додати товар

Колаген+, фітофорте, грін-віза, з гіалуроновою кислотою та вітаміном с, 90 капсул

363 грн
Опис

Колаген – це білок, що становить основу сполучної тканини та відповідає за роботу суглобів, зв'язок та кісток, за якість шкіри, волосся та нігтів. Організм сам синтезує колаген, але з 25 років інтенсивність його вироблення знижується, що призводить до утворення зморшок, сухості та в'ялості шкіри, прогресуючої зміни контурів обличчя та тіла. Уповільнити процеси старіння, повернути шкірі еластичність, пружність та тонус допоможе прийом добавок із колагеном.

Біопрепарат «Колаген+» (морський) від ТМ «Грін-Віза» заповнює нестачу колагену, забезпечує оптимальний рівень амінокислот та антиоксидантів в організмі, запобігає руйнуванню хрящової тканини, ослабленню сухожилля та прояву целюліту, сприяє підвищенню еластичності шкіри, зміцненню. У складі є аскорбінова кислота, необхідна для повного засвоєння колагену.

Дія біопрепарату «Коллаген+»:

повертає шкірі пружність та еластичність;
підтримує гнучкість хребта та суглобів;
покращує стан волосся і нігтів і прискорює його зростання;
підтримує кісткову тканину у здоровому стані;
захищає сполучну тканину від запалень;
прискорює регенерацію шкіри;
зміцнює імунітет.
Показання для застосування: гострі та хронічні захворювання опорно-рухового апарату; травми кісток, суглобів, зв'язок; знижений тонус шкіри, зморшки, целюліт; випадання волосся, ламкість нігтів; вікові зміни сполучної тканини.

індивідуальна непереносимість компонентів; певні вікові категорії (молодше 30 та старше 65 років); вагітність; період лактації; аутоімунні захворювання; прийом нестероїдних препаратів та ліків, що розріджують кров; келоїдні рубці.

Спосіб застосування: по 2 капсули 1-2 рази на день разом із їжею або за рекомендацією лікаря. Курс прийому 1-2 місяці.
БАД не є лікарським засобом!
Склад (2 капсули): колаген морський гідролізований 800 мг, гіалуронова кислота 10 мг, аскорбінова кислота 20 мг, желатин харчовий. Без ГМО, ароматизаторів, барвників. Країна походження сировини (колагену) – Італія.

Кількість: 90 капсул.

Виробник: ТМ "Грін-Віза", Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари