Всі категорії
Додати товар

Фіто-здоров'я форте - для зору, таблетки

275 грн
Опис

Рекомендовано для покращення гостроти зору, зміцнення судинної сітки, живлення зорового нерва. Запобігає появі катаракти, знімає запалення та подразнення очей, нормалізує кровообіг та внутрішньоочний тиск.

ОБСЯГ:
60 таблеток по 500 mg

СКЛАД:

Активні компоненти/active ingredients - чорниці плоди/myrtilli fructus, очанки трава/euphrasia herba, гінкго-білоба лист/ginkgonis folium, календули квіти/calendulae flos, шпинату лист/spiniciae folium, обліпихи плоди/hі і herba , чорнобривці квіти/tagetes flos, брусниці лист/vitis-idaeae folia

Допоміжні компоненти/other ingredients - лактоза/lactose, мікрокристалічна целюлоза/microcristalline cellulose, полівінілпіролідон/polyvinylpyrrolidone (PVP), стеарат кальцію/calcium stearate

Рекомендації: по 1 таблетці 2 рази на день за 10 хвилин до їжі.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

Чорниці плоди – покращують зорову функцію, оновлюють сітківку, нормалізують очний кровообіг, захищають судини від ламкості, зменшують їхню проникність. Приводять внутрішньоочний тиск у норму, усувають сухість очей, зберігають ясність зору вночі.

Очанки трава - захищає очі від агресивного зовнішнього впливу, виявляє цілющі властивості при гострому та хронічному кон'юнктивіті, запаленні слізних мішечків та слабкості зору. Запобігає появі катаракти, знімає запалення та роздратування очей, підвищує гостроту зору.

Гінкго-білоба лист - сприяє підвищенню гостроти зору за рахунок покращення припливу крові до ока. Нормалізує очний тиск

Календули квіти – сприяють нормалізації кровообігу, зміцненню сітківки, зниженню тиску, зменшенню втоми очей. Підвищують гостроту зору, позбавляють симптомів короткозорості.

Шпината лист містить дуже цінний для органів зору пігмент - лютеїн, завдяки цьому покращується зір, зменшується ризик розвитку катаракти, дистрофії сітківки та інших хвороб очного яблука.

Обліпихи плоди - сприяє поліпшенню зору, особливо в нічний час, усуває сухість очей завдяки високому вмісту вітамінів, мінералів, антиоксидантів, білків та клітковини.

Розмарина трава – завдяки вмісту у складі унікальних сполук та ефірних олій, позитивно впливає на гостроту зору та запобігає розвитку катаракти.

Чорнобривці квіти містять корисний для очей лютеїн, який допомагає зберігати гостроту зору, захищають від катаракти і від дії вільних радикалів на тканині ока.

Брусниці лист - криниця корисних речовин, які позитивно впливають на кровопостачання сітківки і всього очного яблука, збільшують гостроту зору у вечірній час доби.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.
БАД не є лікарським засобом!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари