Всі категорії
Додати товар

Соняшниковий лецитин

У подарунок
Опис

до кожної банки ПОДАРУНОК- Натуральний бальзам для губ на вибір

Банка 454г вартсть 999грн
Функціональна дія:

Соняшниковий Лецитин являє собою комплекс есенціальних фосфоліпідів (фосфатидилхолін, фосфатидилетаноламін, фосфатидилінозит) та незамінних жирних кислот.

Фосфатидилхолін – це основний фосфоліпід, який є сполукою холіну з фосфорною кислотою і становить близько 50% лецитину. Він відіграє ключову роль передачі нервових імпульсів.

Фосфатидилхолін (компонент лецитину) є попередником ацетилхоліну нейромедіатора, що відповідає за передачу нервових імпульсів. Таким чином лецитин покращує інтелектуальні здібності, розумову працездатність, аналітичні здібності, сприяє формуванню та збереженню пам'яті.

Бере участь у нормальному розвитку мозку і нервової системи плода.

Лецитин регулює проникність клітинних мембран.

Лецитин покращує структуру і роботу клітин печінки (гепатоцитів), перешкоджає жировій інфільтрації печінки.

Лецитин є компонентом жовчі. Він стимулює жовчовиділення, усуваючи дискінезію жовчовивідних і перешкоджаючи утворенню жовчних каменів.

Лецитин знижує рівень холестерину і утримує його в розчиненому стані.

Застосування:

Приймати по 1 соловій ложці з гіркою в день (приблизно 10 г) бажано з їжею. Можна змішати із соком або посипати їжу

❤️❤️❤️ВІДГУКИ ПОКУПЦІВ:

❤️Це просто відкриття для мене. Величезна банка, вистачає на пару місяців, дуже корисний для жовчного, печінки, нервової системи, судин, розумової активності і т.д. Смак наче насіння їсиш, приємний, розчиняю просто у воді та п'ю під час їжі

❤️Лецитин треба приймати всім. Дуже потрібний він для школярів, оскільки завдяки лецитину покращується засвоєння інформації. Також впливає на нервову систему, корисний для печінки та жовчного. Форма порошку зручна тим, що можна її додавати в каші, салати, напої. Це я вважаю гарна перевага. Розмір упаковки такий, що вистачить на довго. Відчувається смак соняшника. Це зовсім не заважає прийому. Гарна якість. Рекомендую.

✔️сприяє регенерації клітин;
✔️сприяє роботі нервової системи і мозку;
✔️допомагає транспортувати поживні речовини і вітаміни в усі тканини і органи;
✔️має сильні антиоксидантні властивості і здатний нейтралізувати токсичні сполуки в організмі;
✔️один з найпотужніших гепатопротекторів, захищає роботу печінки;
✔️активізує репродуктивну функцію; ✔️нормалізує ліпідний обмін і не дає жирам відкладатися на стінках судин; ✔️допомагає в процесах кровотворення, а також володіє властивостями, що відновлюють, актуальними в період реабілітацій; ✔️лецитин пом'якшує прояви клімактеричного синдрому, відновлює менструальний цикл;
✔️стимулює мозкову діяльність, активізуючи процеси мислення, розумової та фізичної активності; ✔️якщо в організмі досить лецитину, це добре позначається на розвитку плоду і під час пологів;
✔️лецитин не дає відкладатися солям в організмі, що служить профілактикою для жовчнокам'яних хвороб; ✔️нормалізує баланс мінералів і жирів, допомагає боротися із зайвою вагою; ✔️активізує увагу і пам'ять, добре впливає на процеси навчання і допомагає боротися зі стресами.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари