Всі категорії
Додати товар

Хітозан, детокс організму ,магніт для жиру

311 грн
Опис

ХІТОЗАН!

Має бути у кожний домашній аптечці! Без шкоди для здоров‘я. Звісно, без зловживання!!

У чому його найбільший плюс - це найсильніший природний сорбент! Складається з хітину, який міститься у щупальцях крабів. Хітин в організмі не засвоюється, а як губка чистить організм! Якщо приймати відразу після їжі, напоїв або інших препаратів - нічого не засвоіться!

Оздоровча дія Хітозану:

1. Виводить жири з організму. Відомо, що хітозан не засвоюється організмом і завдяки цій властивості він виводить усі зайві жири та є ефективним методом боротьби із зайвою вагою.
2. Захищає і укріплює імунітет. Зміцнюючи ваш імунітет, допоможе уникнути різних захворювань, у першу чергу, інфекційних, що можуть викликати ускладнення.
3. Запобігає переломам кісток. Багатий на кальцій, необхідний нашому організму для сили та здоров'я кісток.
4. Антиоксидант.
5. Уповільнює розвитку цукрового діабету. Регулярне вживання харчової добавки хітозан допомагає тримати в нормі цукор і тому виникнення діабету зводиться до мінімуму.
6. Регулює артеріальний тиск. Якщо тиск дуже високий або нижче норми, хітозан приведе його в норму, діючи безпосередньо на причину та симптоми.
7. Оздоровлення печінки. Натуральні компоненти хітозану допоможуть відновити печінку навіть у найважчих випадках.

Засіб приймання
по 1-2 капсули 2-3рази на день до або під час їжі. Запивати 1 склянкою води. Приймаюти за 4 години до або після жиророщчинних вітамінів (А,Д,Е,К) . курс приймання 1-2 місяца.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари