Всі категорії
Додати товар

Now foods wormwood антипаразитарний від глистів паразитів грибків candida молочниця...

599 грн
Опис

Допомога в позбавленні від паразитів

Екстракт Artemisia absinthium сприяє виведенню кишкових паразитів, таких як аскариди та гострики. Крім того, підтверджено його антибактеріальну та протигрибкову дію, що є результатом наявності цінних ефірних масел.

Підтримка травної системи

Екстракт шкаралупи чорного горіха допомагає впоратися з проблемами травлення. Велика кількість ефірних масел, що містяться в ньому, підтримує перистальтику кишечника, а наявність дубильних речовин позитивно впливає на рівень рН кишкового вмісту, що сприяє видаленню паразитів, грибків і дріжджів, які негативно впливають на правильне функціонування кишечника. система. Крім того, дубильні речовини підтримують печінку в боротьбі з харчовими токсинами.

Екстракт використовувався в минулому і показав багатообіцяючі результати у випадку оперізуючого лишаю та полегшення проблем, пов’язаних із виразкою шлунка. Крім того, він перешкоджає утворенню жовчних каменів.

Підтримує роботу щитовидної залози

Йод, що міститься в ньому, є речовиною, необхідною для підтримки нормального функціонування щитовидної залози. Його присутність у їжі низька, тому його додаткова добавка підтримує правильне функціонування цієї важливої ​​залози.

Благотворно впливає на серцево-судинну і нервову системи

Екстракт Juglans nigra містить омега-3 і омега-6 поліненасичені жирні кислоти, корисні для роботи серця і кровоносних судин, які підтримують організм у зменшенні запалення і забезпечують правильне згортання крові. Крім того, вони мають антиатеросклеротичну дію і нормалізують роботу серця, покращуючи ліпідний профіль крові. Це пояснюється позитивним впливом на рівень холестерину ЛПВЩ і зниженням фракції ЛПНЩ і тригліцеридів.
Вміст цих кислот також позитивно впливає на роботу центральної нервової системи, завдяки чому підтримує роботу мозку і покращує пам'ять. Наявність мелатоніну визначає правильний сон, а його сильний антиоксидантний ефект виявляє протиракову дію.

При проблемах зі шкірою

Йод, що міститься в ньому, є діючою речовиною, яка разом з іншими діючими речовинами покращує стан шкіри, має антибактеріальну та протигрибкову дію, що обумовлено наявністю юглону та дубильних речовин. Перший з них позитивно впливає на такі грибкові інфекції, як стригучий лишай, а друга діюча речовина має сильну протигрибкову дію. Крім того, він зменшує кількість шкірних дефектів, допомагає впоратися з псоріазом, а також з герпесом і виразками.
Екстракт трави полину (Artemisia absinthium) широко використовується в аюрведичній та фітотерапії. Він містить численні активні речовини, серед яких сесквітерпени, лактони, глікозиди камфорної олії, дубильні речовини та кверцетин

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари