Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3, зі смаком натуральних ягід, 30 мл,childlife essentials,

300 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Опис
Незамінні поживні речовини
Nutrition for Kids!
Чудовий смак
Дієтична добавка
Сертифікат кошерності Kosher Parve
Без глютена, спирту і казеїна
Вітамін D3 від ChildLife розроблений спеціально для немовлят і дітей. Не містить спирту, з натуральних інгредієнтів, добре засвоюється і має чудовий смак натуральних ягід.

Корисна порада. Нещодавно Американська академія педіатрії рекомендувала подвоїти кількість вітаміну D у щоденному раціоні дітей. Ці рекомендації були результатом нових досліджень, що продемонстрували багато корисних властивостей вітаміну D, серед яких підтримка здоров’я кісток і імунної системи.

Рекомендації із застосування
Немовлятам від народження до 1 року: 6 крапель щодня

Діти старше 1 року: 8 крапель щодня

Перед застосуванням добре збовтати.

Можна давати в нерозведеному вигляді або змішати з улюбленим напоєм дитини.

Інші інгредієнти
Органічний рослинний гліцерин, деіонізірована вода, натуральний ароматизатор «Ягоди», вітамін Е (антиоксидант).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари