Всі категорії
Додати товар

Хлорофіл 100 мг

670 грн
Опис

Суперзелень

Поглинач вільних радикалів

Без ГМО

Дієтична добавка

Кошерний продукт

Натуральні рослини й трави

Сімейне підприємство, засноване в 1968 році

Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP

Хлорофіл — це зелений пігмент, який виробляється рослинами й водоростями в природних умовах і надає їм характерний зелений колір. Хлорофіл відіграє важливу роль у фотосинтезі, процесі перетворення сонячного світла в хімічну енергію. Хлорофіл може діяти як нейтралізатор вільних радикалів, сприяти процесам детоксикації в організмі й традиційно використовується як внутрішній дезодорант. Цей розчинний у воді екстракт має форму натрій-мідного хлорофіліну.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 капсулі 1–3 рази на день.

ВІДГУКИ :

❤️Дуже хороша добавка, гарна якість, перевірений виробник. Антиоксидант, для тих хто хоче очистити свій організм від шлаків, очистити шкіру від запальних елементів, гарно очистить шлунок і зникне не приємний запах з рота, гарно вплине на здоров’я, на покращення травлення, приймали по призначенню лікаря, і були вражені не поганим результатом, хто не переносить цей смак, раджу приймати цю добавку саме в пігулках, а не в рідкому стані. Але як і будь-які вітаміни, добавки, ліки, хлорофіл має певні обмеження у споживанні, тому перед вживанням потрібно проконсультуватись з вашим лікарем.

❤️Хлорофіл використовується для нормальної роботи та зміцнення кровотворної системи, бере участь у синтезі кров'яних клітин, покращує стан при всіх видах кисневого голодування клітин (анемія, гіпоксія). Він також сприяє регенерації тканин, загоєнню ран, виведенню токсинів із клітин та органів (очищення печінки). Хлорофіл є імуномодулятором, бореться з різними видами бактерій, грибів, вірусів. Служить профілактикою онкозахворювань. Хлорофіл зберігає мікрофлору кишечника, сприяє ферментативної активності. Хлорофіл позитивно впливає на ендокринну систему, зміцнює організм за різних захворювань. очищує кров, виводить токсини, підтримує здорову кишкову флору; має дезодоруючі властивості; прискорює азотистий обмін; регулює артеріальний тиск, зміцнює клітинні мембрани, сприяє формуванню сполучної тканини; загоює рани, виразки, ерозії; усуває анемію; активізує дію ферментів, що беруть участь у синтезі вітамінів А, Е та К; запобігає розвитку каменів у нирках; нормалізує функцію щитовидної, підшлункової залози; посилює роботу кишківника; має посилений сечогінний ефект; знижує нервозність; запобігає виникненню карієсу та пошкодженню ясен; попереджає розвиток артритів; підвищує опірність організму. Якість інгрідієнти суперфуд у вражає. Дієта - гарне доповнення до цього антиоксидант

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари