Всі категорії
Додати товар

Протеїновий коктель гербалайф

650 грн -4% 625 грн
Опис

7 ВІДПОВІДЕЙ НА ЗАПИТАННЯ ПРО КОКТЕЙЛЬ

🔹Коктейль викликає звикання?

Ні. Хіба що таке саме як звикання до огірків, яблук і гречки. А ось побороти вашу залежність топтати вечорами печиво і цукерки допоможе😉

🔹Не серцифікований/заборонений?

Ні. Продукція Гербалайф сертифікована в 95 країнах (де продається - це і Франція, США, Швейцарія і т.д). Копії сертифіката завжди можна запросити. А ще коктейль схвалений асоціацією дієтологів.

🔹Це хімія?

Ні. Коктейль має максимально натуральний склад. Навіть є коктейль для веганів, без глютену і без лактози. Якщо вас бентежить слово "протеїн" - то це просто БІЛОК. Тобто коли ви їсте яєчню, стейк, квасолю - ви теж їсте протеїн. Більше шансів що в сосисці і ковбасі є "хімія".

🔹Кому можна коктейль?

Усім, у кого є рот. Є обмеження для вагітних і годуючих, тому що не проводили дослідження (цікаво, а на ковбасу проводили? 🤔). І якщо є алергії на окремі компоненти, наприклад молочний білок (у багатьох коктейлях присутній, але не у всіх)

🔹Коли я перестану їсти коктейлі, я знову поправлюся?

Це залежить від того, що ви будете їсти. Якщо повернетеся до своїх старих звичок, то і старе тіло повернеться. Харчуйтеся правильно і збережіть свій результат.

🔹Коктейль тільки для схуднення?

А ось і ні. Коктейль - це збалансоване харчування. З ним можна себе легко й енергійно почувати, можна худнути, утримувати вагу. А можна й набирати. Усе залежить від того як, скільки і з чим ви його їсте. Я складаю програми.

🔹Не хочу їсти порошок.

Швидше за все ви його вже їсте😉 Порошок - це форма. Борошно - теж порошок (не найкорисніший, до речі). Ви ж не боїтеся макарони, хлібець. Дитяче харчування 🍼 теж порошок. Його дають діткам з народження.
Та й ніхто не змушує вас його використовувати в сухому вигляді. Можна приготувати рідкий коктейль, а можна пудинг. Можна спекти вафлі або кекси від яких не ростуть боки🙈

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alina...
alinaivanova1987
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари