Всі категорії
Додати товар

🐠🌱nordic naturals daily 🐟omega kids🐟 30 м'яких капсул, 🌱омега-3 для дітей 🌱від 3...

460 грн
Опис

🐠🌱Nordic Naturals Daily 🐟Omega Kids🐟 30 м'яких капсул, 🌱омега-3 для дітей 🌱від 3 років, з фруктовим смаком.

🐟🐠Nordic Naturals Daily Omega Kids – це дитяча добавка до їжі у вигляді м'яких капсул, які містять омега-3 жирні кислоти, необхідні для здорового розвитку дитини.

🐟🐠Добавка призначена для дітей старше 3 років. Кожна капсула містить 340 мг очищеного риб'ячого жиру, з якого більшість складається з EPA (170 мг) та DHA (120 мг), що є основними формами омега-3 жирних кислот.
🐠🐟 Омега-3 жирні кислоти важливі для розвитку мозку та очей дитини, а також для підтримки здоров'я серця та імунної системи. Nordic Naturals Daily Omega Kids має приємний фруктовий смак та є легким для ковтання, що робить його зручним для вживання дітьми.

🐠🐟Крім того, капсули виготовлені з натуральних інгредієнтів та містять природні антиоксиданти – вітамін Е та розмариновий екстракт, які допомагають зберігати свіжість та ефективність омега-3 жирних кислот. Цей продукт є безпечним та якісним, оскільки риб'ячий жир, використаний для його виготовлення, очищений від забруднювачів та металів, а також пройшов тестування на відсутність ртуті та інших токсинів.

🌿Рекомендації до застосування:

👉Для дітей від 3 і старше, одна капсула в день під час їди або за вказівкою лікаря. Будь ласка, переконайтеся, що ваша дитина пережовує капсулу ретельно.!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари